Kurs engleskog jezika za početnike!


Celokupan iznos kursa: 24.000 RSD
Za plaćanje u dve jednake rate, iznos rate je 12.500 RSD

44 časa+ 44 video zapisa sa časa+ sertifikat nakon uspešnog završetka kursa

Planirani početak grupne nastave: 14. Jun
Termini: Ponedeljak, Sreda, Petak u 17:20-19:00

Progovori engleski jezik već na prvom času, čak i ako si potpuni početnik!

U vrlo kratkom roku steći ćeš samopouzdanje u komunikaciji na engleskom jeziku.

Krajnji rok za upis je 3 dana pred početak kursa, ili dok se grupa ne popuni.

Ti nemaš vremena za gubljenje. Odlazak do škole engleskog jezika i put do kuće koštaju te barem sat vremena kojih možeš da potrošiš sa porodicom ili uživajući u drugim stvarima. Kao što cenimo svoje vreme, cenimo i tvoje, i tu smo da ti na najefikasniji način, iz udobnosti tvoje kancelarije ili doma, pomognemo da progovoriš engleski jezik bez ikakvog gubitka vremena.

Da li je ovaj kurs za tebe?

1

Početnik si kada se radi o engleskom jeziku?

2

Radiš ili želiš da radiš u inostranoj kompaniji?

3

Želiš da uspešno komuniciraš sa ljudima iz drugih zemalja?

4

Bojiš se podsmeha kolega, saradnika ili supervizora kada shvate da ne znaš engleski jezik?

5

Želiš bolju šansu za povišicom ili boljim poslom?

6

Ne želiš da gubiš vreme, novac, a ni živce?

Ako si na sva pitanja iznad odgovorio sa DA, onda je ovaj  kurs engleskog jezika za početnike namenjen BAŠ TEBI!

Zašto smo tu?

Naša misija je da pomognemo vrednim ljudima da zablistaju u privatnom i poslovnom životu i steknu samopouzdanje u komunikaciji na engleskom jeziku. Tu smo da ti pomognemo da brzo napreduješ i progovoriš engleski jezik, i time obezbediš za sebe bolju karijeru i komotniji život.

Šta kažu naši polaznici?

Jelena Kukoleča

Web programer, Amsterdam

Do škole JCR došla sam po preporuci. Pošto radim na inostranom tržištu, visok nivo poznavanja engleskog jezika mi je više nego potreban, a škola Jelene Ćirić Rapoš mi je pomogla da taj nivo i dostignem. Časovi su veoma kvalitetni, zanimljivi, interaktivni i prilagođeni Vašim potrebama i Vašim ciljevima. Ja bih ovu školu engleskog jezika preporučila svima koji žele da usavrše svoj engleski jezik uz fantastičnog predavača.

Branka jović

ekonomista, Srbija

Jelena je izuzetno profesionalna, uvek nasmejana i spremna da motiviše i one koji nemaju često mogućnost za komunikaciju na engleskom jeziku. Pohađanje njenih kurseva je osveženje kako za engleski jezik tako i za motivaciju i želju za većim radom na sebi. Profesor bez konkurencije.

Valentina Macura

trgovac, Srbija

Moja iskrena preporuka Jelene C.R.
Ima fenomenalne vestine prenošenja znanja, svaki čas je bio zanimljiv i drugačiji i najvažnije dogodio se vidni napredak mog engleskog jezika.
Profesionalna, savesna i talentovani ekspert engleskog jezika i sigurna sam da ce svako ko sa njom bude radio podici svoje znanje na zavidan nivo.

Marija Mirić

hemičar, Srbija

Iskrena preporuka za Jelenu C. R., koja je izuzetno strucna i profesonalna. Svaki cas je drugaciji i zanimljiv, nedoumice se vrlo brzo i lako razjasne i razrese. Buduci da se insistira na pravilnom izgovoru i intonaciji, smatram da je ovo najbolji način ucenja jezika. Zahvaljujuci prijatnoj atmosferi, pohadjanje casova je pravo uzivanje!

Za koga nije ovaj kurs?

1

Za oni koji se ne snalaze sa telefonima i računarima.
Za pohađanje ovog kursa podrazumeva se osnovno poznavanje tehnologije.

2

Za one koji nisu spremni da ulože u sebe.
Naši polaznici shvataju da novac nije za bacanje na loše kurseve, i da im zapravo donosimo uštedu i vremena i novca dajući najbolji kvalitet nastave.

3

Za one koji ne žele da uče i nalaze izgovore. Na našem kursu, na najlakši mogući način savladava se gradivo, a vreme i novac se čuvaju, te svako ko u to ne veruje ne bi trebalo da se prijavi na ovaj kurs.

Ko smo mi?

Mi smo profesori engleskog jezika sa mnogo ljubavi prema ovoj profesiji. Ja, Jelena Ćirić Rapoš (možeš me zvati Lena) glavna sam profesorica i vlasnica ove škole. Engleski sam progovorila u isto vreme kad i srpski. Masterske studije engleskog jezika i književnosti završila sam u Novom Sadu, TEFL sertifikat zaslužila u Dablinu, a specijalizovani Business English TEFL sertifikat u Denveru. Ipak, najviše o tome kako biti dobar profesor naučila sam kroz nastavu sa svojim dragim učenicima. Svoje iskusne i sertifikovane nastavnike obučavam da rade po svetski priznatim metodama.


Šta dobijaš na kursu?

1

BESPLATNE KONSULTACIJE

2

44 časova od 50 minuta u grupi od 3-5 polaznika (ili individualno)

3

Video snimak svakog časa, kako bi svaki polaznik mogao da obnovi pređeno gradivo

4

Sertifikat o završenom nivou po uspešnom završetku kursa.

Pored svega toga, dobijaš i sve materijale za učenje potpuno besplatno!

Prijavi se za BESPLATNI probni čas