fbpx

Video kurs engleskog jezika za početnike!

34 video lekcije + interaktivne vežbe + podrška nastavnika po potrebi

Odličan način da savladate osnove komunikacije na engleskom!

Uzmite svoj napredak u svoje ruke! Naučite engleski jezik

Najsveobuhvatniji kurs engleskog za početnike koji ste ikada videli!

RSD 3500 Za doživotan 24/7 pristup kursu
  • Naučite osnove komunikacije na engleskom jeziku
  • Učite svojim tempom bilo gde i bilo kada
  • Steknite samopouzdanje u komunikaciji

Ovo je prvi, i trenutno jedini video kurs ovog tipa na našim prostorima!


Nemate vremena za gubljenje? Želite da naučite engleski jezik, ali svojim tempom, u vreme koje Vama najviše odgovara, pa makar to bilo u ponoć ili u 5 ujutro, ili na putu ka kompaniji u kojoj radite, ili pak na pauzi za ručak? Da li postoji takav kurs? Sada postoji! 

Za Vaše potrebe sastavljen je video kurs koji sadrži 34 video lekcije i interaktivne vežbe za utvrđivanje gradiva i samoproveru znanja. 

Svaki video možete pogledati koliko god puta želite, a sam kurs može Vam biti na raspolaganju 24/7.

Da li je ovaj kurs za Vas?

1

Početnik ste kada se radi o engleskom jeziku?

2

Želite da uspešno komunicirate sa ljudima iz drugih zemalja?

3

Ne želite da gubite vreme, novac, a ni živce?

4

Bojite se podsmeha kolega, saradnika ili supervizora kada shvate da ne znate engleski jezik?

5

Spremni ste da radite na sebi samostalno?

6

Volite da imate potpunu kontrolu nad svojim napretkom?

Ako ste na sva pitanja iznad odgovorili sa DA, onda je ovaj video kurs engleskog jezika za početnike namenjen BAŠ Vama!

Prijavite se!

Zašto smo tu?

Naša misija je da pomognemo vrednim ljudima da zablistaju u privatnom i poslovnom životu i steknu samopouzdanje u komunikaciji na engleskom jeziku. Tu smo da Vam pomognemo da brzo napredujete i progovorite engleski jezik, i time obezbedite za sebe bolju karijeru i komotniji život.

nastavnica engleskog jezika

Šta kažu naši polaznici?

Marija Stojanović

Draga Jelena,

Ovim putem ću prvo izraziti zahvalnost za sav trud kojim doprinosiš da nam je učenje sa tobom fenomenalno. Test kviz koji si napravila mi se jako dopao, prvenstveno što materijal na video časovima je kratak, koncizan ali najbitnije sve je obuhvaćeno. Takođe postavljeni zadaci su jasni i već pri prvom pregledu možeš i sam sebe da oceniš sa znanjem, a najbolje je što možes i nakon urađenog testa da sebe i iskontrolišeš. Preporučila bih svakako svima koji žele da napreduju, a i kao i zabavu u kojoj možeš da se opustiš, a uz to i naučiš. Ukoliko imate strah od nepoznatog tu je tim iz JCR English koji ce Vam pomoći da ga savladate. Sve najbolje Vam želim u narednim angažovanjima i prenošenju znanja svim polaznicima.
Veliki pozdrav!

Ana Vrenčev

Sve je lepo objašnjeno, meni je čak i prijatan tvoj glas sto mi je jako i bitno pošto te slušam. I ovo stvarno mnogo znači ljudima koji bih hteli ubrzano da nauče neke osnove engleskog jezika.
Sve u svemu… Samo pozitivni komentari…

Milena Marković

Video kurs engleskog jezika za početnike mi odgovara, odličan je, informativan… Dobro objašnjavate, lako se može razumeti, za početnike je sasvim u redu, zamerki za sada nemam.

Milica Lazović

Engleski sam učila kroz školovanje, ali uvek sam imala osećaj da mi gramatika nije dovoljno dobra, a vokabular nije dovoljno bogat. Kroz video kurs engleskog jezika za početnike podsetila sam se onog što sam znala, i naučila neka nova znanja potrebna za svakodnevnu komunikaciju. Sada mogu sa više samopouzdanja da učestvujem u konverzaciji na engleskom jeziku.

Branka Jović

Nisam početnik, ali na ovom kursu sam se podsetila nekih gramatičkih struktura i reči koje sam zaboravila. Ovaj video kurs engleskog jezika koristim kao dopunu konverzacionom kursu poslovnog engleskog jezika, i zadovoljna sam, pogotovu što je sve objašnjeno na način koji svako može da razume.

Za koga nije ovaj kurs?

1

Za oni koji se ne snalaze sa telefonima i računarima.
Za pohađanje ovog kursa podrazumeva se osnovno poznavanje tehnologije.

2

Za one koji nisu spremni da ulože u sebe.
Napredak i uspeh zahtevaju ulaganje.

3

Za one koji ne žele da uče i nalaze izgovore. Na našem kursu, na najlakši mogući način savladava se gradivo, a vreme i novac se čuvaju, te svako ko u to ne veruje ne bi trebalo da se prijavi na ovaj kurs.

Ko je kreator kursa?

Ovaj video kurs engleskog jezika za početnike sastavila sam ja, Jelena Ćirić Rapoš. Pored ogromne ljubavi prema profesiji i pomaganju ljudima da napreduju u učenju engleskog jezika, posedujem mastersku diplomu iz engleskog jezika i lingvistike, TEFL sertifikat iz Dablina, i specijalizovani sertifikat sa univerziteta u Denveru za kreiranje kurseva prema potrebama polaznika. Skoro sam postala sertifikovana i da pripremam učenike za IELTS ispit. Svoju veštinu sam ipak najviše razvila kroz višegodišnju posvećenost svojim učenicima iz celog sveta.

Šta dobijate na kursu?

1

BESPLATNI prvi dan u toku kog se možete uveriti da je kurs za Vas.

2

34 odlično objašnjenih video lekcija

3

15 interaktivnih vežbi

4

Neograničen broj pregleda svake video lekcije

5

Neograničeno korišćenja kursa, doživotno!

6

Podršku profesora u slučaju bilo kakve nedoumice ili problema

Prijavite se!

Vaša adresa je podatak potreban za fakturisanje nakon uplate.
Ovo je video kurs na kome učite u vreme kada Vama odgovara, onoliko često koliko Vama odgovara. Ipak, za pravi napredak je potreban redovan rad na sebi, te klikom na ovo dugme preuzimate odgovornost za svoj napredak.