fbpx

Get Your Dream Job
-jedini kurs koji Vas potpuno priprema za dobijanje posla iz snova-

Ovo je VIDEO kurs engleskog jezika na kom je sva komunikacija na engleskom jeziku, a za cilj ima da Vas nauči sve što treba da znate ako tražite posao u inostranoj firmi, ili u inostranstvu.

1. General tips and tricks on how to be successful in a job interview

2. Appropriate vocabulary and expressions

3. How to make a good first impression

4. How to succeed in the first five minutes of a job interview 5. How NOT to write a CV

6. How to write a GOOD CV

7. How to write a good cover letter

8. How to answer the commonly asked interview questions

9. How to answer the not-so-common and psychological questions

10. Five Questions that Great Candidates Ask

11. Appropriate and inappropriate non-verbal communication during a job interview

12. Idioms that are commonly used to talk about and to talk during job interviews

13. The use of English conditionals in formal discussions and negotiations during a job interview

14. Making polite requests and answering to them

15. What to do after the interview (Writing a ‘Thank you letter’, calling back, responding to a letter of acceptance/rejection; writing a ‘job acceptance’ letter)

16. What to do when you get the job (how to keep it)

17. How to politely: agree, disagree, express an opinion

Da li je ovaj kurs za Vas?

1

Imate poznavanje engleskog jezika na A2 nivou ili višem.

2

Spremni ste da učite i napredujete.

3

Ne želite da se 'skrasite' sa bilo kakvim poslom, već želite onaj pravi.

4

Želite da radite u kompaniji gde je poznavanje engleskog jezika neophodno.

5

Želite da učite i napredujete svojim tempom, onda kada Vama to najviše odgovara.

6

Ne želite da izgubite šansu za dobijanjem posla iz snova jer niste znali nešto što bi Vam pomoglo.

Ako se slažete sa svim gorepomenutim izjavama, onda je ovaj video kurs baš za VAS!  

Pogledajte lekciju sa kursa

Zašto smo tu?

Naša misija je da pomognemo vrednim ljudima da zablistaju u privatnom i poslovnom životu i steknu samopouzdanje u komunikaciji na engleskom jeziku. Tu smo da Vam pomognemo da brzo napredujete i pripremite se za izazove koji Vas očekuju pri traženju posla.

Ko je predavač na kursu?

Jelena Ćirić Rapoš - direktorica online centra za učenje engleskog jezika.
Šta je čini kvalifikovanom da drži ovaj kurs?
- Masterska diploma iz engleskog jezika
- 120-hour TEFL
-40- hour Specialized Certificate in Teaching Business English
- 150 - hour Body Language Diploma
200- hour NLP Master Practitioner Certificate
- 9 godina iskustva u prenošenju znanja u zemljama širom sveta.
-bliska saradnja sa regruterima, HR menadžerima, direktorima kompanija - ljudi koji se bave zapošljavanjem.
- sposobnost da Vam pomogne da napredujete na najefikasniji način, gde god da se nalazite.

Branka Jović
Branka Jović
Inženjer projektnog menadžmenta, Srbija
Opširnije
Jelena je izuzetno profesionalna, uvek nasmejana i spremna da motiviše i one koji nemaju često mogućnost za komunikaciju na engleskom jeziku. Pohađanje njenih kurseva je osveženje kako za engleski jezik tako i za motivaciju i želju za većim radom na sebi. Profesor bez konkurencije.
Jelena Kukoleča
Jelena Kukoleča
Web Developer, Holandija
Opširnije
Do škole JCR došla sam po preporuci. Pošto radim na inostranom tržištu, visok nivo poznavanja engleskog jezika mi je više nego potreban, a škola Jelene Ćirić Rapoš mi je pomogla da taj nivo i dostignem. Časovi su veoma kvalitetni, zanimljivi, interaktivni i prilagođeni Vašim potrebama i Vašim ciljevima. Ja bih ovu školu engleskog jezika preporučila svima koji želel da usavrše svoj engleski jezik uz fantastičnog predavača.
Valentina Macura
Valentina Macura
trgovac, Švedska
Opširnije
Moja iskrena preporuka Jelene C.R. Ima fenomenalne vestine prenošenja znanja, svaki čas je bio zanimljiv i drugaciji i najvažnije dogodio se vidni napredak mog engleskog jezika. Profesionalna, savesna i talentovani ekspert engleskog jezika i sigurna sam da ce svako ko sa njom bude radio podici svoje znanje na zavidan nivo.
Marija Mirić
Marija Mirić
Hemičar, Srbija
Opširnije
Iskrena preporuka za Jelenu C. R., koja je izuzetno strucna i profesonalna. Svaki cas je drugaciji i zanimljiv, nedoumice se vrlo brzo i lako razjasne i razrese. Buduci da se insistira na pravilnom izgovoru i intonaciji, smatram da je ovo najbolji nacin ucenja jezika. Zahvaljujuci prijatnoj atmosferi, pohadjanje casova je pravo uzivanje!
Ella Polak
Ella Polak
Management and Sales Assistant, Srbija
Opširnije
Na kursu poslovnog engleskog jezika u JCR English vidim napredak svojih veština na svakom času. Za mene je velika prednost u tome da je časove moguće imati bilo gde, i da su prilagodljivi mojim potrebama. Nekada nije lako, ali nikada nije dosadno. Bila sam na više kurseva engleskog jezika, ali mogu da kažem da sam ovim najviše zadovoljna, i preporučila bih JCR English svima koji žele da nauče poslovni engleski jezik i oslobode se u formalnoj komunikaciji sa klijentima i partnerima iz inostranstva.
Marija Milekić
Marija MilekićSuvlasnik kompanije, Srbija
Opširnije
JCR English je online centar za učenje engleskog jezika gde ja učim poslovni engleski. Rado sam preporučila svojim dobrim prijateljicama da se upišu na nastavu, što su i uradile posle probnog časa. Zadovoljna sam kursom, i kada završim ovaj na kom sam trenutno, želim da nastavim da napredujem. Pored sticanja znanja, veština i samopouzdanja u komunikaciji na engleskom, uživam u vremenu provedenom na času jer je atmosfera uvek opuštena, vedra, a časovi zanimljivi.
Milica Kezović
Milica Kezović
Ekonomista, Srbija
Opširnije
Iskrena preporuka za JCR English online kurseve i profesorku Jelenu. Kurs poslovnog engleskog je lepo osmišljen, časovi su zanimljivi. Pored učenja jezika, učimo i poslovni bonton i lepo ponašanje u određenim poslovnim situacijama. Profesorka Jelena je dosta posvećena i detaljna. Zna kako da se posveti svakom pojedincu, dobar je pedagog i lepo prenosi znanje. Dobra stvar je i besplatan probni čas na kome možete videti da li vam ovakav način nastave odgovara. Prednost ovog vida nastave je to što imate video koji možete da preslušate i ne gubite vreme na prevoz.
Milica Mašić
Milica Mašić
Menadžer za kontrolu kvaliteta, Srbija
Opširnije
Topla preporuka za kurs poslovnog engleskog. Pored učenja engleskog jezika učimo kako da se ponašamo u svakodnevnim situacijama na poslu. Na časovima je odlična atmosfera. Nastavnica Jelena je veoma profesionalna i prijatna, trudi se da se svima jednako posveti i tačno zna gde svakom od nas treba više pažnje posvetiti. Stalo joj je do napretka svakog pojedinca. Odlična stvar je što za svaki čas imamo snimak i tako sami možemo da ponovimo gradivo i da pratimo svoj napredak.
Franciška Drobnjik
Franciška Drobnjik
Menadžer ugostiteljskog objekta, Srbija
Opširnije
Moja iskrena preporuka za stvarno savrsenog i predavača, koja odlicno prenosi znanje engleskog jezika. Vrlo dobro motivira ucenike i trudi se da vam bude sto pristupacnija oko bilo kojih nejasnoca i da bi sto bolje savladali gradivo. Prezadovoljna sam ❤️👍
Marija Stojanović
Marija Stojanović
Ekonomista, Srbija
Opširnije
Draga Jelena, Ovim putem ću prvo izraziti zahvalnost za sav trud kojim doprinosiš da nam je učenje sa tobom fenomenalno. Test kviz koji si napravila mi se jako dopao, prvenstveno što materijal na video časovima je kratak, koncizan ali najbitnije sve je obuhvaćeno. Takođe postavljeni zadaci su jasni i već pri prvom pregledu možeš i sam sebe da oceniš sa znanjem, a najbolje je što možes i nakon urađenog testa da sebe i iskontrolišeš. Preporučila bih svakako svima koji žele da napreduju, a i kao i zabavu u kojoj možeš da se opustiš, a uz to i naučiš. Ukoliko imate strah od nepoznatog tu je tim iz JCR English koji ce Vam pomoći da ga savladate. Sve najbolje Vam želim u narednim angažovanjima i prenošenju znanja svim polaznicima. Veliki pozdrav!
Ana Vrenčev
Ana Vrenčev
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Sve je lepo objašnjeno, meni je čak i prijatan tvoj glas sto mi je jako i bitno pošto te slušam. I ovo stvarno mnogo znači ljudima koji bih hteli ubrzano da nauče neke osnove engleskog jezika. Sve u svemu… Samo pozitivni komentari…
Milena Marković
Milena Marković
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Video kurs engleskog jezika za početnike mi odgovara, odličan je, informativan… Dobro objašnjavate, lako se može razumeti, za početnike je sasvim u redu, zamerki za sada nemam.
Milica Lazović
Milica Lazović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Engleski sam učila kroz školovanje, ali uvek sam imala osećaj da mi gramatika nije dovoljno dobra, a vokabular nije dovoljno bogat. Kroz video kurs engleskog jezika za početnike podsetila sam se onog što sam znala, i naučila neka nova znanja potrebna za svakodnevnu komunikaciju. Sada mogu sa više samopouzdanja da učestvujem u konverzaciji na engleskom jeziku.
Branka Jović
Branka Jović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Nisam početnik, ali na ovom kursu sam se podsetila nekih gramatičkih struktura i reči koje sam zaboravila. Ovaj video kurs engleskog jezika koristim kao dopunu konverzacionom kursu poslovnog engleskog jezika, i zadovoljna sam, pogotovu što je sve objašnjeno na način koji svako može da razume.
Nataša Koljenšić
Nataša Koljenšić
Softverski inženjer, Srbija
Opširnije
Do sada sam pohađala bar deset kurseva engleskog jezika u periodu od preko 30 godina. Utisci sa ovog poslednjeg su izuzetni , najbolji do sada . Izdvojila bih neke od utisaka : - časovi putem interneta su odlično tehnički organizovani i štede naše vreme - kurs bi nazvala tri u jedan: intezivna konverzacija sa stalnim korekcijama od strane profesorice (izgovor, gramatičke greške, sklapanje rečenica), profesionalni saveti za prolazak kroz proces zapošljavanja, razmišljanje na razne teme i razgovor o njima - posle svakog časa dobijamo: mejl sa komentarima o našem radu ,svim greškama i ispravkama koje su nastale u toku časa ,materijal koji je korišćen na času (pdf) i video zapis celog časa - svi polaznici su podjednako u prilici da intenzivno pričaju na času jer se prozivaju redom jedan za drugim ,priča se isključivo na engleskom, grupe imaju mali broj polaznika i podjednakog su nivoa znanja engleskog Svakom preporučujem ovaj kurs i JCR školu engleskog jezika.
Prethodna
Sledeći

Cenovnik i programi

Bronzani paket

Pristup kursu 24/7, trajno
RSD 5900/ 59€ jednokratno
 • 20 video lekcija
 • 10 interaktivnih provera znanja
 • Tehnička podrška u slučaju poteškoća

Srebrni paket

Pristup kursu 24/7, trajno
Pregled CV-a i propratnog pisma u roku od 3 meseca
RSD 8500/85€ jednokratno
 • 20 video lekcija
 • 10 interaktivnih provera znanja
 • Tehnička podrška u slučaju poteškoća
 • Pregled i ispravka Vašeg CV-a i propratnog pisma
Popularno!

Zlatni paket

Pristup kursu 24/7, trajno
Časovi i pregled CV-a i propratnog pisma su iskoristivi u roku od 5 meseci.
RSD 12900/ 129€ jednokratno
 • 20 video lekcija
 • 10 interaktivnih provera znanja
 • Tehnička podrška u slučaju poteškoća
 • Pregled i ispravka Vašeg CV-a i propratnog pisma
 • Dva individualna časa - Simulacija razgovora za posao

Prijavite se

Praznično poklanjanje se nastavlja!

Poklon video kurs

Creative Vocabulary Acquisition (Kreativno usvajanje vokabulara)

Uz svaki kupljen video kurs na B1 ili B2 nivou u toku Januara.