fbpx

Individualni časovi engleskog online

Dosta Vam je slušanja nastavnika  i prelaženja dosadnih knjiga nakon kojih i dalje imate grč u stomaku kad treba da progovorite na engleskom jeziku? Želite da napokon razgovarate na engleskom jeziku sa samopouzdanjem i bez bojazni da ćete se osramotiti pred klijentima, partnerima ili nadređenima?

Želite da Vaše učenje engleskog online bude potpuno prilagođeno Vašim potrebama, ciljevima, interesima i mogućnostima? Želite da 90% vremena pričate Vi?
U tom slučaju su individualni časovi engleskog online u JCR English pravi izbor za Vas. 


Individualna nastava u JCR English podrazumeva rad 1na1 sa master profesorom engleskog jezika, sa višegodišnjim iskustvom u radu sa polaznicima širom sveta. 
Polaznici se pripremaju za časove tako što prolaze kroz deo materijala (tekst, gramatička pravila, vežbe) samostalno, a na nastavi upotrebljavaju stečeno znanje u govornoj komunikaciji. U toku nastave, polaznik je taj koji govori najviše, a nastavnik je tu da pita, vodi čas, pomogne polazniku da se ispravi, odnosno pruži ispravku greške kada je potrebno.

Svaki polaznik dobija materijale za rad na časovima i između njih, video zapis sa svakog časa, i ispravke grešaka u pisanoj formi.

 • usmereni su na Vas (Vaše potrebe i ciljeve, Vi pričate 90% Vremena na času).
 • vrlo su efikasni (pisanje i čitanje dužih tekstova se radi kao priprema za čas, a na času se diskutuje, ispravlja, unapređuje)
 • odvijaju se u terminima koje Vi odaberete (prepodne, popodne ili predveče, u zavisnosti od Vaših obaveza)

Opšti ili poslovni engleski jezik

Koriste se naši postojeći materijali, ali se prelazi sve ili ono što je Vama najbitnije. Način rada i tempo prilagođavaju se Vama.
17 po času od 50 minuta
 • materijali za rad na času
 • video zapis sa časa
 • ispravke grešaka u pisanoj formi
 • vežbe za samostalan rad

Opšti ili poslovni engleski jezik

Koriste se naši postojeći materijali, ali se prelazi sve ili ono što je Vama najbitnije. Način rada i tempo prilagođavaju se Vama.
18 po času od 50 minuta
 • materijali za rad na času
 • video zapis sa časa
 • ispravke grešaka u pisanoj formi
 • vežbe za samostalan rad

Specijalizovani engleski jezik

Priprema za IELTS, TOEFL, CAE, CPE, i druge međunarodno priznate ispite, zatim engleski za Vašu industriju rada.
26 po času od 50 minuta
 • materijali za rad na času
 • video zapis sa časa
 • ispravke grešaka u pisanoj formi
 • vežbe za samostalan rad

Opšti ili poslovni engleski jezik u paru

Koriste se naši postojeći materijali, ali se prelazi sve ili ono što je Vama najbitnije. Način rada i tempo prilagođavaju se Vama. Nastava u paru je moguća isključivo ukoliko ste partner u učenju i Vi na istom nivou, odgovaraju vam isti termini i imate iste ciljeve i potrebe.
23 po času od 50 minuta
 • materijali za rad na času
 • video zapis sa časa
 • ispravke grešaka u pisanoj formi
 • vežbe za samostalan rad

Specijalizovani engleski jezik u paru

Priprema za IELTS, TOEFL, CAE, CPE, i druge međunarodno priznate ispite, zatim engleski za Vašu industriju rada. Nastava u paru je moguća isključivo ukoliko ste partner u učenju i Vi na istom nivou, odgovaraju vam isti termini i imate iste ciljeve i potrebe.
31 po času od 50 minuta
 • materijali za rad na času
 • video zapis sa časa
 • ispravke grešaka u pisanoj formi
 • vežbe za samostalan rad

Za koga su individualni časovi engleskog online?

Individualni časovi engleskog online u JCR English su za Vas:

 • ako volite efikasnost (ne gubite vreme na času i govorite oko 90% vremena, ne gubite vreme ni na put jer učite od kuće/iz kancelarije)
 • ako volite i želite personalizovan pristup i uslugu 
 • ako želite da sva pažnja bude usmerena na Vas (ne delite je kao na grupnoj nastavi)
 • ako volite da učite kroz aktivno učešće, kroz komunikaciju, greške i ispravke
 • ako znate bitnost investiranja u sebe i razvoj svojih veština

Za koga ovakvo učenje engleskog online NIJE?

 • na one koji se ne snalaze na internetu i pametnim uređajima.
 • za one koji više vole samostalno učenje ili učenje u grupi
 • za one koji ne vide prednost personalizovanog pristupa

Naši zadovoljni polaznici

Više od
700 polaznika je privuklo bolje poslovne i životne prilike uz nas

Pridružite im se i počnite danas da radite na svom boljem sutra.

Branka Jović
Inženjer projektnog menadžmenta, Srbija
Opširnije
Jelena je izuzetno profesionalna, uvek nasmejana i spremna da motiviše i one koji nemaju često mogućnost za komunikaciju na engleskom jeziku. Pohađanje njenih kurseva je osveženje kako za engleski jezik tako i za motivaciju i želju za većim radom na sebi. Profesor bez konkurencije.
Jelena Kukoleča
Web Developer, Holandija
Opširnije
Do škole JCR došla sam po preporuci. Pošto radim na inostranom tržištu, visok nivo poznavanja engleskog jezika mi je više nego potreban, a škola Jelene Ćirić Rapoš mi je pomogla da taj nivo i dostignem. Časovi su veoma kvalitetni, zanimljivi, interaktivni i prilagođeni Vašim potrebama i Vašim ciljevima. Ja bih ovu školu engleskog jezika preporučila svima koji želel da usavrše svoj engleski jezik uz fantastičnog predavača.
Valentina Macura
Trgovac, Švedska
Opširnije
Moja iskrena preporuka Jelene C.R. Ima fenomenalne vestine prenošenja znanja, svaki čas je bio zanimljiv i drugaciji i najvažnije dogodio se vidni napredak mog engleskog jezika. Profesionalna, savesna i talentovani ekspert engleskog jezika i sigurna sam da ce svako ko sa njom bude radio podici svoje znanje na zavidan nivo.
Marija Mirić
Hemičar, Srbija
Opširnije
Iskrena preporuka za Jelenu C. R., koja je izuzetno strucna i profesonalna. Svaki cas je drugaciji i zanimljiv, nedoumice se vrlo brzo i lako razjasne i razrese. Buduci da se insistira na pravilnom izgovoru i intonaciji, smatram da je ovo najbolji nacin ucenja jezika. Zahvaljujuci prijatnoj atmosferi, pohadjanje casova je pravo uzivanje!
Ella Polak
Management and Sales Assistant, Srbija
Opširnije
Na kursu poslovnog engleskog jezika u JCR English vidim napredak svojih veština na svakom času. Za mene je velika prednost u tome da je časove moguće imati bilo gde, i da su prilagodljivi mojim potrebama. Nekada nije lako, ali nikada nije dosadno. Bila sam na više kurseva engleskog jezika, ali mogu da kažem da sam ovim najviše zadovoljna, i preporučila bih JCR English svima koji žele da nauče poslovni engleski jezik i oslobode se u formalnoj komunikaciji sa klijentima i partnerima iz inostranstva.
Marija Milekić
Suvlasnik kompanije, Srbija
Opširnije
JCR English je online centar za učenje engleskog jezika gde ja učim poslovni engleski. Rado sam preporučila svojim dobrim prijateljicama da se upišu na nastavu, što su i uradile posle probnog časa. Zadovoljna sam kursom, i kada završim ovaj na kom sam trenutno, želim da nastavim da napredujem. Pored sticanja znanja, veština i samopouzdanja u komunikaciji na engleskom, uživam u vremenu provedenom na času jer je atmosfera uvek opuštena, vedra, a časovi zanimljivi.
Milica Kezović
Ekonomista, Srbija
Opširnije
Iskrena preporuka za JCR English online kurseve i profesorku Jelenu. Kurs poslovnog engleskog je lepo osmišljen, časovi su zanimljivi. Pored učenja jezika, učimo i poslovni bonton i lepo ponašanje u određenim poslovnim situacijama. Profesorka Jelena je dosta posvećena i detaljna. Zna kako da se posveti svakom pojedincu, dobar je pedagog i lepo prenosi znanje. Dobra stvar je i besplatan probni čas na kome možete videti da li vam ovakav način nastave odgovara. Prednost ovog vida nastave je to što imate video koji možete da preslušate i ne gubite vreme na prevoz.
Milica Mašić
Menadžer za kontrolu kvaliteta, Srbija
Opširnije
Topla preporuka za kurs poslovnog engleskog. Pored učenja engleskog jezika učimo kako da se ponašamo u svakodnevnim situacijama na poslu. Na časovima je odlična atmosfera. Nastavnica Jelena je veoma profesionalna i prijatna, trudi se da se svima jednako posveti i tačno zna gde svakom od nas treba više pažnje posvetiti. Stalo joj je do napretka svakog pojedinca. Odlična stvar je što za svaki čas imamo snimak i tako sami možemo da ponovimo gradivo i da pratimo svoj napredak.
Franciška Drobnjik
Menadžer ugostiteljskog objekta, Srbija
Opširnije
Moja iskrena preporuka za stvarno savrsenog i predavača, koja odlicno prenosi znanje engleskog jezika. Vrlo dobro motivira ucenike i trudi se da vam bude sto pristupacnija oko bilo kojih nejasnoca i da bi sto bolje savladali gradivo. Prezadovoljna sam ❤️👍
Marija Stojanović
Ekonomista, Srbija
Opširnije
Draga Jelena, Ovim putem ću prvo izraziti zahvalnost za sav trud kojim doprinosiš da nam je učenje sa tobom fenomenalno. Test kviz koji si napravila mi se jako dopao, prvenstveno što materijal na video časovima je kratak, koncizan ali najbitnije sve je obuhvaćeno. Takođe postavljeni zadaci su jasni i već pri prvom pregledu možeš i sam sebe da oceniš sa znanjem, a najbolje je što možes i nakon urađenog testa da sebe i iskontrolišeš. Preporučila bih svakako svima koji žele da napreduju, a i kao i zabavu u kojoj možeš da se opustiš, a uz to i naučiš. Ukoliko imate strah od nepoznatog tu je tim iz JCR English koji ce Vam pomoći da ga savladate. Sve najbolje Vam želim u narednim angažovanjima i prenošenju znanja svim polaznicima. Veliki pozdrav!
Ana Vrenčev
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Sve je lepo objašnjeno, meni je čak i prijatan tvoj glas sto mi je jako i bitno pošto te slušam. I ovo stvarno mnogo znači ljudima koji bih hteli ubrzano da nauče neke osnove engleskog jezika. Sve u svemu… Samo pozitivni komentari…
Milena Marković
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Video kurs engleskog jezika za početnike mi odgovara, odličan je, informativan… Dobro objašnjavate, lako se može razumeti, za početnike je sasvim u redu, zamerki za sada nemam.
Milica Lazović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Engleski sam učila kroz školovanje, ali uvek sam imala osećaj da mi gramatika nije dovoljno dobra, a vokabular nije dovoljno bogat. Kroz video kurs engleskog jezika za početnike podsetila sam se onog što sam znala, i naučila neka nova znanja potrebna za svakodnevnu komunikaciju. Sada mogu sa više samopouzdanja da učestvujem u konverzaciji na engleskom jeziku.
Branka Jović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Nisam početnik, ali na ovom kursu sam se podsetila nekih gramatičkih struktura i reči koje sam zaboravila. Ovaj video kurs engleskog jezika koristim kao dopunu konverzacionom kursu poslovnog engleskog jezika, i zadovoljna sam, pogotovu što je sve objašnjeno na način koji svako može da razume.
Nataša Koljenšić
Softverski inženjer, Srbija
Opširnije
Do sada sam pohađala bar deset kurseva engleskog jezika u periodu od preko 30 godina. Utisci sa ovog poslednjeg su izuzetni , najbolji do sada . Profesorica je izuzetno kulturna, vesela, širi pozitivnu energiju i spremna je da nam pomogne kako na času tako i van njega. Svakom preporučujem ovaj kurs i JCR školu engleskog jezika.
Prethodna
Sledeći

Vi pitate, mi odgovaramo!

Ovde možete naći odgovore na često postavljana pitanja. Ako nakon čitanja svih informacija sa ove stranice imate dodatna pitanja, slobodno se možete javiti putem imejla: office@jcrenglish.com.


– Master filolog anglista sa višegodišnjim iskustvom u radu sa odraslim poslaznicima različitih profila i iz različitih zemalja. 

Ipak, nastavnici u JCR English nisu predavači (ne drže predavanja) već je njihova uloga da Vas vode kroz čas, pitaju, asociraju, pomognu da se sami ispravite, i kroz aktivno učešće naučite gradivo.

 

Na individualnoj nastavi Vi određujete koliko dugo ćete učiti sa nama. Neki polaznici na specijalizovanoj nastavi imali su samo 10-20 časova sa nama, dok su drugi već godinama naši polaznici i nastavljaju da rade na sebi.

To se zaista još nije desilo, ali ukoliko se Vama desi – vraćamo uplaćen novac.

Cena na mesečnom nivou zavisi od broja časova koji zakažete u toku meseca. Primer: zakazali ste 10 časova i učite opšti engleski jezik – cena na mesečnom nivou za taj mesec je 16000 RSD/180 EUR, u zavisnosti od toga da li ste u Srbiji ili izvan nje.

Bilo bi dobro da uradite test na aplikaciji English Score (British Council) koju možete preuzeti na Google Play Store-u. Sam test zahteva oko 30 minuta Vašeg vremena. 

 

Naravno. Časovima možete pristupati odakle god želite, putem Zoom-a, a možete ih platiti karticom, takođe odakle god želite.

Prijavite se!

Praznično poklanjanje se nastavlja!

Poklon video kurs

Creative Vocabulary Acquisition (Kreativno usvajanje vokabulara)

Uz svaki kupljen video kurs na B1 ili B2 nivou u toku Januara.