fbpx

Potreban Vam je sjajan nastavnik!

Potreban Vam je odličan strpljiv i prijatan stručan iskusan nastavnik engleskog jezika

Nastavnici engleskog jezika u JCR English, pored toga što su internacionalno sertifikovani, master profesori engleskog jezika sa višegodišnjim iskustvom u radu sa polaznicima različitih profila i nacionalnosti, vole da pomognu svojim polaznicima da postignu svoje lične i poslovne ciljeve uz učenje engleskog jezika. 

Mi ne pokušavamo da Vam ulijemo znanje. Mi Vas uključujemo u proces učenja, i Vi kroz ktivno učešće i vežbu dolazite do željenih rezultata na najefikasniji način.

Mi smo uvek raspoloženi i nasmejani, jer biramo ovo da radimo, i biramo sa kim radimo. Među našim polaznicima su isključivo ljudi koji žele da ulože trud i vreme u svoj napredak, i generalno dobri ljudi.

Mi smo međunarodno sertifikovani da Vam pomognemo da:

– se pripremite za profesionalnu govornu i pisanu komunikaciju  (poslovni engleski jezik)

-sa lakoćom komunicirate u svakodnevnim situacijama (opšti engleski jezik)

– naučite jezik koji je specijalizovan za Vašu struku

-Pripremite se međunarodno priznate ispite (IELTS, TOEFL, CAE, CPE, itd.)

Zajedno smo održali više od 30.000 časova

Jelena K

-master profesor engleskog jezika
- TEFL/TESOL sertifikovana
-7+ godina iskustva u nastavi sa ljudima širom sveta

Jelena Ć. Rapoš

-Master profesor engleskog jezika - TEFL/TESOL sertifikovana -11+ godina iskustva u nastavi sa ljudima širom sveta

Ana G.

-Master profesor engleskog jezika -TEFL/TESOL sertifikovana -7+ godina iskustva u radu sa polaznicima širom sveta

U današnje vreme, nedovoljno poznavanje engleskog jezika, kao i prikladne komunikacije, često dovodi do propuštenih prilika, nezadovoljnih klijenata, nesporazuma. Okrenite situaciju u svoju korist. Upišite se na kurs engleskog jezika online koji će biti u potpunosti pripremljen ili prilagođen prema Vašim potrebama. Mi ćemo se pobrinuti da Vaše razmevanje na našim časovima bude lako i potpuno, kao i da na što lakši i efikasniji način postignete svoje ciljeve.

Možete nas bolje upoznati kroz video lekcije na našem instagram profilu @jcrenglish.kursevi

Šta kažu naši polaznici?

Jelena Kukoleča

Web programer, Amsterdam

Do škole JCR došla sam po preporuci. Pošto radim na inostranom tržištu, visok nivo poznavanja engleskog jezika mi je više nego potreban, a škola Jelene Ćirić Rapoš mi je pomogla da taj nivo i dostignem. Časovi su veoma kvalitetni, zanimljivi, interaktivni i prilagođeni Vašim potrebama i Vašim ciljevima. Ja bih ovu školu engleskog jezika preporučila svima koji želel da usavrše svoj engleski jezik uz fantastičnog predavača.

Branka jović

ekonomista, Srbija

Jelena je izuzetno profesionalna, uvek nasmejana i spremna da motiviše i one koji nemaju često mogućnost za komunikaciju na engleskom jeziku. Pohađanje njenih kurseva je osveženje kako za engleski jezik tako i za motivaciju i želju za većim radom na sebi. Profesor bez konkurencije.

Valentina Macura

trgovac, Srbija

Moja iskrena preporuka Jelene C.R.
Ima fenomenalne vestine prenošenja znanja, svaki čas je bio zanimljiv i drugaciji i najvažnije dogodio se vidni napredak mog engleskog jezika.
Profesionalna, savesna i talentovani ekspert engleskog jezika i sigurna sam da ce svako ko sa njom bude radio podici svoje znanje na zavidan nivo.

Marija Mirić

hemičar, Srbija

Iskrena preporuka za Jelenu C. R., koja je izuzetno strucna i profesonalna. Svaki cas je drugaciji i zanimljiv, nedoumice se vrlo brzo i lako razjasne i razrese. Buduci da se insistira na pravilnom izgovoru i intonaciji, smatram da je ovo najbolji nacin ucenja jezika. Zahvaljujuci prijatnoj atmosferi, pohadjanje casova je pravo uzivanje!

Učeći prema našim metodama uz koje sve vreme na času provodite efikasno i aktivno uključeni, dostići ćete viši nivo komunikacijskih veština na engleskom jeziku, što dalje vodi do boljih mogućnosti i uspešnije karijere, sve u cilju boljeg kvaliteta i standarda života.

Kada odlučite da li želite da napredujete na individualnoj nastavi, grupnom kursu ili video kursu engleskog jezika, možete da uradite test na aplikaciji English Score, a zatim da zakažete besplatnu konsultaciju na kojoj određujemo Vaš nivo u govornoj komunikaciji, pričamo o Vašim ciljevima, vremenskim mogućnostima, interesima, kao i kako možemo na najbolji način da Vam pomognemo da postignete svoj cilj. 

Praznično poklanjanje se nastavlja!

Poklon video kurs

Creative Vocabulary Acquisition (Kreativno usvajanje vokabulara)

Uz svaki kupljen video kurs na B1 ili B2 nivou u toku Januara.