Ko su vaši nastavnici?

Glavni nastavnik- Jelena Ćirić Rapoš

0
Uspešno održanih časova
nastavnica engleskog jezika

Jelena Ćirić Rapoš je vlasnica ovog online centra za učenje engleskog jezika, a ujedno i glavni profesor. Sa njom ćete se najčešće družiti na časovima.

Jelena je nastavnik koji voli svoju profesiju i uvek se trudi da učenicima pruži najbolje moguće iskustvo u učenju. Pored 8 godina iskustva u nastavi od kojih je 3.5 godine provela radeći sa učenicima sa raznih krajeva sveta, ova nastavnica takođe ima i mastersku diplomu iz engleskog jezika, kao i međunarodno priznat TEFL sertifikat. Pored toga, ona je jedna od retkih nastavnika u Srbiji sa sertifikatom izdatim od strane univerziteta u Americi posebno za kreiranje i držanje specijalizovanih kurseva engleskog jezika. 

Ova nastavnica je primarno radila sa poslovnim ljudima (uključujući vlasnike, menadžere i zaposlene poznatih kompanija) iz Meksika, Kine, Nemačke i Francuske.
Trenutno sarađuje sa još 5 cenjenih obrazovnih institucija, a cilj joj je pružanje najvišeg kvaliteta obrazovanja našim polaznicima. 

Mogi misle da učenje jezika mora da bude teško, naporno i dosadno. Jelenina misija je da Vam dokaže suprotno i da Vam pokaže koliko brzo prolaze časovi i koliko se dobro možete osećati u toku i nakon časa.

Saradnik u nastavi- Neven Tomić

0
Održanih časova

Nastavnik Neven je nastavnik sa višegodišnjim iskustvom u predavanju engleskog jezika ljudima iz različitih zemalja. Pored diplome osnovnih studija poseduje i TESOL sertifikat koji mu omogućava rad u nastavi u mnogim zemljama sveta.

Neven voli ovu profesiju najviše zbog toga što mu to omogućava da na kreativan način pomogne drugima da napreduju i unaprede svoje komunikacione veštine. Kursevi na kojima je najsjajniji su individualni i grupni konverzacioni kursevi engleskog jezika sa odraslima, i indivivdualan rad sa decom i tinejdžerima.

Veoma smo pažljivi pri odabiru nastavnika za rad sa našim učenicima. Nastavnik Neven već više godina sarađuje sa JCR i možemo sa sigurnošću reći da ćete biti zadovoljni u njegovoj virtuelnoj učionici u sklopu naše škole.

Nastavnik engleskog jezika

Saradnja sa stranim obrazovnim institucija tokom godina dovela je do obostranog zadovoljstva kao i do uvećanog iskustva nastavnika.

Svakome je potreban sjajan nastavnik – ne da ulije znanje u um učenika, već da pokaže učeniku koliko može da postigne uz malo truda i motivacije. Odličan nastavnik neće držati predavanja. Odličan nastavnik vas neće prisiljavati na učenje. Odličan nastavnik će vam pokazati put i pomoći da sami stignete do vrha – uz malo pomoći i vođstva.