JCR je Jelena Ćirić Rapoš, profesorica engleskog jezika sa 7 godina iskustva u području opšteg i poslovnog engleskog jezika, master diplomom iz engleske filologije i međunarodno priznatim TEFL sertifikatom. Učenici je zovu imenom Lena.

Ona je glavni profesor u ovom obrazovnom centru. Poslednje tri godine bila je online profesor engleskog jezika. Do sada je održala preko 6000 uspešnih online časova, a zadovoljstvo i uspeh njenih studenata najveća je nagrada. Njeni glavni klijenti bili su poslovni ljudi (uključujući vlasnike, menadžere i zaposlenike nekih poznatih kompanija) iz Meksika, Kine, Nemačke i Francuske.

Trenutno pruža usluge podučavanja u 5 cenjenih obrazovnih ustanova, a cilj joj je pružanje najvišeg kvaliteta obrazovanja našim studentima. Sada joj možete pristupiti i putem ove web stranice.

Mnogi misle da u ovom svetu nije moguće zaista voleti svoj posao i uživati u njemu. Sa JCR videćete da to nije tačno. Ona istinski voli da znanje prenosi drugima i dobra je u tome. Ona ne voli da hvali sebe, već voli da se učenici sami uvere u kvalitet obrazovanja, dobru atmosferu na njenim časovima i brz napredak.

Saradnik u nastavi –

Neven Tomić

Nastavnik Neven je nastavnik sa višegodišnjim iskustvom u predavanju engleskog jezika ljudima iz različitih zemalja. Pored diplome osnovnih studija poseduje i TESOL sertifikat koji mu omogućava rad u nastavi u mnogim zemljama sveta.

Veoma smo pažljivi pri odabiru nastavnika za rad sa našim učenicima. Nastavnik Neven već više godina sarađuje sa JCR i možemo sa sigurnošću reći da ćete biti zadovoljni u njegovoj virtuelnoj učionici u sklopu naše škole.

Saradnja sa stranim obrazovnim institucija tokom godina dovela je do obostranog zadovoljstva kao i do uvećanog iskustva nastavnika.