fbpx

Potreban Vam je sjajan nastavnik!

Svakome je potreban sjajan nastavnik – ne da ulije znanje u um učenika, već da pokaže učeniku koliko može da postigne uz malo truda i motivacije. Odličan nastavnik neće držati predavanja. Odličan nastavnik vas neće prisiljavati na učenje. Odličan nastavnik će vam pokazati put i pomoći da sami stignete do vrha – uz malo pomoći i vođstva.

Saradnja sa stranim obrazovnim institucija tokom godina dovela je do obostranog zadovoljstva kao i do uvećanog iskustva nastavnika.

0
Uspešno održanih časova

Glavna nastavnica - Jelena Ćirić Rapoš

Jelena Ćirić Rapoš je vlasnica ovog online centra za učenje engleskog jezika, a ujedno i glavni profesor. Sa njom ćete se najčešće družiti na časovima. Jelena je nastavnik koji voli svoju profesiju i uvek se trudi da učenicima pruži najbolje moguće iskustvo u učenju. Pored 8 godina iskustva u nastavi od kojih je 3.5 godine provela radeći sa učenicima sa raznih krajeva sveta, ova nastavnica takođe ima i mastersku diplomu iz engleskog jezika, kao i međunarodno priznat TEFL sertifikat. Pored toga, ona je jedna od retkih nastavnika u Srbiji sa sertifikatom izdatim od strane univerziteta u Americi posebno za kreiranje i držanje specijalizovanih kurseva engleskog jezika. Ova nastavnica je primarno radila sa poslovnim ljudima (uključujući vlasnike, menadžere i zaposlene poznatih kompanija) iz Meksika, Kine, Nemačke i Francuske. Trenutno sarađuje sa još 5 cenjenih obrazovnih institucija, a cilj joj je pružanje najvišeg kvaliteta obrazovanja našim polaznicima. Mogi misle da učenje jezika mora da bude teško, naporno i dosadno. Jelenina misija je da Vam dokaže suprotno i da Vam pokaže koliko brzo prolaze časovi i koliko se dobro možete osećati u toku i nakon časa.

Video: konverzacioni čas engleskog jezika sa nastavnicom Jelenom

Video: konverzacioni čas engleskog jezika sa nastavnikom Nevenom

0
Uspešno održanih časova

Saradnik u nastavi

Nastavnik Neven je nastavnik sa višegodišnjim iskustvom u predavanju engleskog jezika ljudima iz različitih zemalja. Pored diplome osnovnih studija poseduje i TESOL sertifikat koji mu omogućava rad u nastavi u mnogim zemljama sveta.

Neven voli ovu profesiju najviše zbog toga što mu to omogućava da na kreativan način pomogne drugima da napreduju i unaprede svoje komunikacione veštine. Kursevi na kojima je najsjajniji su individualni i grupni konverzacioni kursevi engleskog jezika sa odraslima, i indivivdualan rad sa decom i tinejdžerima.

Veoma smo pažljivi pri odabiru nastavnika za rad sa našim učenicima. Nastavnik Neven već više godina sarađuje sa JCR i možemo sa sigurnošću reći da ćete biti zadovoljni u njegovoj virtuelnoj učionici u sklopu naše škole.

 

Video: konverzacioni čas engleskog jezika sa nastavnikom Nevenom

Šta kažu naši polaznici?

Jelena Kukoleča

Web programer, Amsterdam

Do škole JCR došla sam po preporuci. Pošto radim na inostranom tržištu, visok nivo poznavanja engleskog jezika mi je više nego potreban, a škola Jelene Ćirić Rapoš mi je pomogla da taj nivo i dostignem. Časovi su veoma kvalitetni, zanimljivi, interaktivni i prilagođeni Vašim potrebama i Vašim ciljevima. Ja bih ovu školu engleskog jezika preporučila svima koji želel da usavrše svoj engleski jezik uz fantastičnog predavača.

Branka jović

ekonomista, Srbija

Jelena je izuzetno profesionalna, uvek nasmejana i spremna da motiviše i one koji nemaju često mogućnost za komunikaciju na engleskom jeziku. Pohađanje njenih kurseva je osveženje kako za engleski jezik tako i za motivaciju i želju za većim radom na sebi. Profesor bez konkurencije.

Valentina Macura

trgovac, Srbija

Moja iskrena preporuka Jelene C.R.
Ima fenomenalne vestine prenošenja znanja, svaki čas je bio zanimljiv i drugaciji i najvažnije dogodio se vidni napredak mog engleskog jezika.
Profesionalna, savesna i talentovani ekspert engleskog jezika i sigurna sam da ce svako ko sa njom bude radio podici svoje znanje na zavidan nivo.

Marija Mirić

hemičar, Srbija

Iskrena preporuka za Jelenu C. R., koja je izuzetno strucna i profesonalna. Svaki cas je drugaciji i zanimljiv, nedoumice se vrlo brzo i lako razjasne i razrese. Buduci da se insistira na pravilnom izgovoru i intonaciji, smatram da je ovo najbolji nacin ucenja jezika. Zahvaljujuci prijatnoj atmosferi, pohadjanje casova je pravo uzivanje!

Učite od najboljih! Osigurajte za sebe uspešniju karijeru i bolji kvalitet života.


Probni čas je besplatan!

U današnje vreme, nedovoljno poznavanje engleskog jezika, kao i prikladne komunikacije, često dovodi do propuštenih prilika, nezadovoljnih klijenata, nesporazuma. Okrenite situaciju u svoju korist. Upišite se na kurs engleskog jezika online koji će biti u potpunosti pripremljen ili prilagođen prema Vašim potrebama. Mi ćemo se pobrinuti da Vaše razmevanje na našim časovima bude lako i potpuno, kao i da na što lakši i efikasniji način postignete svoje ciljeve.

 

 

Radno vreme

Sva nastava se održava u virtuelnoj učionici, te joj možete pristupiti sa bilo kog mesta, pod uslovom da imate pametan uređaj (telefon, tablet, računar), mikrofon i slušalice, i internet konekciju.

Prijavite se na newsletter

Budite prvi koji će čuti o popustima, novim kursevima i terminima!