Potreban Vam je sjajan nastavnik!

Svakome je potreban sjajan nastavnik – ne da ulije znanje u um učenika, već da pokaže učeniku koliko može da postigne uz malo truda i motivacije. Odličan nastavnik neće držati predavanja. Odličan nastavnik vas neće prisiljavati na učenje. Odličan nastavnik će vam pokazati put i pomoći da sami stignete do vrha – uz malo pomoći i vođstva.

Saradnja sa stranim obrazovnim institucija tokom godina dovela je do obostranog zadovoljstva kao i do uvećanog iskustva nastavnika.

Zajedno smo održali više od 20.000 časova

Jelena Ćirić Rapoš

- direktorica i glavna nastavnica
- 10 godina iskustva u nastavi
-više od 5 godina iskustva u online nastavi i radu sa polaznicima širom sveta
Ova nastavnica takođe ima i mastersku diplomu iz engleskog jezika, kao i međunarodno priznat TEFL sertifikat. Pored toga, ona je jedna od retkih nastavnika u Srbiji sa sertifikatom izdatim od strane univerziteta u Americi posebno za kreiranje i držanje specijalizovanih kurseva engleskog jezika. Ova nastavnica je primarno radila sa poslovnim ljudima (uključujući vlasnike, menadžere i zaposlene poznatih kompanija) iz Meksika, Kine, Nemačke i Francuske. Trenutno sarađuje sa još 5 cenjenih obrazovnih institucija, a cilj joj je pružanje najvišeg kvaliteta obrazovanja našim polaznicima. Mogi misle da učenje jezika mora da bude teško, naporno i dosadno. Jelenina misija je da Vam dokaže suprotno i da Vam pokaže koliko brzo prolaze časovi i koliko se dobro možete osećati u toku i nakon časa.

Svoje saradnike u nastavi detaljno je obučila za rad po njenim standardima i metodama.

Jelena K.

-Internacionalno sertifikovani (TEFL) master profesor engleskog jezika
- Jelena voli da, na kreativan i pozitivan način, pomogne polaznicima različitih profila da postanu samopouzdani u korišćenju engleskog jezika, i to i uspeva. Ona je uvek nasmejana i prijatna, a polaznici uživaju provodeći vreme na nastavi sa njom.
- U slobodno vreme uživa u društvenim igrama sa prijateljima.

Ana G.

- Internacionalno sertifikovani (TEFL), diplomirani profesor engleskog jezika
- Ana je kroz rad sa decom i poslovnim ljudima razvila mnogo strpljenja i ljubavi prema profesiji. Sa njenog časa uvek izlaze nasmejani polaznici, svesni napretka koji su napravili.
- Ana voli da sluša muziku i provodi vreme sa prijateljima i ljubimcima.

Neven T.

Internacionalno sertifikovani (TEFL) nastavnik engleskog jezika
- Neven uživa u radu sa pojedincima i grupama, i uvek ima neku šalu koju učenici pamte i prepričavaju. Uz Nevena se uči u prijatnoj i podržavajućoj atmosferi.
- U slobodno vreme, Neven voli da igra društvene igre i svira gitaru.

Možete nas bolje upoznati kroz video lekcije na našem instagram profilu @jcrenglish.kursevi

Šta kažu naši polaznici?

Jelena Kukoleča

Web programer, Amsterdam

Do škole JCR došla sam po preporuci. Pošto radim na inostranom tržištu, visok nivo poznavanja engleskog jezika mi je više nego potreban, a škola Jelene Ćirić Rapoš mi je pomogla da taj nivo i dostignem. Časovi su veoma kvalitetni, zanimljivi, interaktivni i prilagođeni Vašim potrebama i Vašim ciljevima. Ja bih ovu školu engleskog jezika preporučila svima koji želel da usavrše svoj engleski jezik uz fantastičnog predavača.

Branka jović

ekonomista, Srbija

Jelena je izuzetno profesionalna, uvek nasmejana i spremna da motiviše i one koji nemaju često mogućnost za komunikaciju na engleskom jeziku. Pohađanje njenih kurseva je osveženje kako za engleski jezik tako i za motivaciju i želju za većim radom na sebi. Profesor bez konkurencije.

Valentina Macura

trgovac, Srbija

Moja iskrena preporuka Jelene C.R.
Ima fenomenalne vestine prenošenja znanja, svaki čas je bio zanimljiv i drugaciji i najvažnije dogodio se vidni napredak mog engleskog jezika.
Profesionalna, savesna i talentovani ekspert engleskog jezika i sigurna sam da ce svako ko sa njom bude radio podici svoje znanje na zavidan nivo.

Marija Mirić

hemičar, Srbija

Iskrena preporuka za Jelenu C. R., koja je izuzetno strucna i profesonalna. Svaki cas je drugaciji i zanimljiv, nedoumice se vrlo brzo i lako razjasne i razrese. Buduci da se insistira na pravilnom izgovoru i intonaciji, smatram da je ovo najbolji nacin ucenja jezika. Zahvaljujuci prijatnoj atmosferi, pohadjanje casova je pravo uzivanje!

Učite od najboljih! Osigurajte za sebe uspešniju karijeru i bolji kvalitet života.


Konsultacija pred upis i određivanje nivoa su besplatni.

U današnje vreme, nedovoljno poznavanje engleskog jezika, kao i prikladne komunikacije, često dovodi do propuštenih prilika, nezadovoljnih klijenata, nesporazuma. Okrenite situaciju u svoju korist. Upišite se na kurs engleskog jezika online koji će biti u potpunosti pripremljen ili prilagođen prema Vašim potrebama. Mi ćemo se pobrinuti da Vaše razmevanje na našim časovima bude lako i potpuno, kao i da na što lakši i efikasniji način postignete svoje ciljeve.

 

 

Radno vreme

Sva nastava se održava u virtuelnoj učionici, te joj možete pristupiti sa bilo kog mesta, pod uslovom da imate pametan uređaj (telefon, tablet, računar), mikrofon i slušalice, i internet konekciju.

Prijavite se na newsletter

Budite prvi koji će čuti o popustima, novim kursevima i terminima!