Konverzacijski kurs engleskog jezika

Konverzacijski kurs engleskog jezika

Ovo je kurs engleskog jezika na kom je sva komunikacija na engleskom jeziku, a za cilj ima da počnete da razmišljate na engleskom jeziku, i oslobodite se u komunikaciji na njemu.

Da li je ovaj kurs za Vas?

1

Želite da komunicirate na engleskom jeziku sa samopouzdanjem?

2

Imate prijatelje ili porodicu u engleskom govornom području?

3

Volite da putujete i snalazite se bez pomoći drugih?

4

Shvatate koliko štedite vreme učeći online?

5

Želite da sva pažnja nastavnika bude na Vama i Vašem napretku?

6

Ne želite da gubite vreme, novac, a ni živce?

Ako ste na ova pitanja iznad odgovorili sa DA, onda je online konverzacijski kurs engleskog jezika namenjen BAŠ VAMA!

Pogledajte video sa konverzacionih časova

Zašto smo tu?

Naša misija je da pomognemo vrednim ljudima da zablistaju u privatnom i poslovnom životu i steknu samopouzdanje u komunikaciji na engleskom jeziku. Tu smo da Vam pomognemo da brzo napredujete i progovorite tečno engleski jezik, i time obezbedite za sebe bolju karijeru i komotniji život.

Ko smo mi?

Mi smo profesori engleskog jezika sa mnogo ljubavi prema ovoj profesiji. Brojne internacionalne sertifikate zaslužili smo svojim višegodišnjim posvećenim radom. Mi napredujemo bez prestanka, naši iskusni i sertifikovani nastavnici rade sa osmehom i strpljenjem po svetski priznatim metodama, kako bi Vama obezbedili napredak u prijatnoj atmosferi, i na najefikasniji način.

Branka Jović
Branka Jović
Inženjer projektnog menadžmenta, Srbija
Read More
Jelena je izuzetno profesionalna, uvek nasmejana i spremna da motiviše i one koji nemaju često mogućnost za komunikaciju na engleskom jeziku. Pohađanje njenih kurseva je osveženje kako za engleski jezik tako i za motivaciju i želju za većim radom na sebi. Profesor bez konkurencije.
Jelena Kukoleča
Jelena Kukoleča
Web Developer, Holandija
Read More
Do škole JCR došla sam po preporuci. Pošto radim na inostranom tržištu, visok nivo poznavanja engleskog jezika mi je više nego potreban, a škola Jelene Ćirić Rapoš mi je pomogla da taj nivo i dostignem. Časovi su veoma kvalitetni, zanimljivi, interaktivni i prilagođeni Vašim potrebama i Vašim ciljevima. Ja bih ovu školu engleskog jezika preporučila svima koji želel da usavrše svoj engleski jezik uz fantastičnog predavača.
Valentina Macura
Valentina Macura
trgovac, Švedska
Read More
Moja iskrena preporuka Jelene C.R. Ima fenomenalne vestine prenošenja znanja, svaki čas je bio zanimljiv i drugaciji i najvažnije dogodio se vidni napredak mog engleskog jezika. Profesionalna, savesna i talentovani ekspert engleskog jezika i sigurna sam da ce svako ko sa njom bude radio podici svoje znanje na zavidan nivo.
Marija Mirić
Marija Mirić
Hemičar, Srbija
Read More
Iskrena preporuka za Jelenu C. R., koja je izuzetno strucna i profesonalna. Svaki cas je drugaciji i zanimljiv, nedoumice se vrlo brzo i lako razjasne i razrese. Buduci da se insistira na pravilnom izgovoru i intonaciji, smatram da je ovo najbolji nacin ucenja jezika. Zahvaljujuci prijatnoj atmosferi, pohadjanje casova je pravo uzivanje!
Ella Polak
Ella Polak
Management and Sales Assistant, Srbija
Read More
Na kursu poslovnog engleskog jezika u JCR English vidim napredak svojih veština na svakom času. Za mene je velika prednost u tome da je časove moguće imati bilo gde, i da su prilagodljivi mojim potrebama. Nekada nije lako, ali nikada nije dosadno. Bila sam na više kurseva engleskog jezika, ali mogu da kažem da sam ovim najviše zadovoljna, i preporučila bih JCR English svima koji žele da nauče poslovni engleski jezik i oslobode se u formalnoj komunikaciji sa klijentima i partnerima iz inostranstva.
Marija Milekić
Marija MilekićSuvlasnik kompanije, Srbija
Read More
JCR English je online centar za učenje engleskog jezika gde ja učim poslovni engleski. Rado sam preporučila svojim dobrim prijateljicama da se upišu na nastavu, što su i uradile posle probnog časa. Zadovoljna sam kursom, i kada završim ovaj na kom sam trenutno, želim da nastavim da napredujem. Pored sticanja znanja, veština i samopouzdanja u komunikaciji na engleskom, uživam u vremenu provedenom na času jer je atmosfera uvek opuštena, vedra, a časovi zanimljivi.
Milica Kezović
Milica Kezović
Ekonomista, Srbija
Read More
Iskrena preporuka za JCR English online kurseve i profesorku Jelenu. Kurs poslovnog engleskog je lepo osmišljen, časovi su zanimljivi. Pored učenja jezika, učimo i poslovni bonton i lepo ponašanje u određenim poslovnim situacijama. Profesorka Jelena je dosta posvećena i detaljna. Zna kako da se posveti svakom pojedincu, dobar je pedagog i lepo prenosi znanje. Dobra stvar je i besplatan probni čas na kome možete videti da li vam ovakav način nastave odgovara. Prednost ovog vida nastave je to što imate video koji možete da preslušate i ne gubite vreme na prevoz.
Milica Mašić
Milica Mašić
Menadžer za kontrolu kvaliteta, Srbija
Read More
Topla preporuka za kurs poslovnog engleskog. Pored učenja engleskog jezika učimo kako da se ponašamo u svakodnevnim situacijama na poslu. Na časovima je odlična atmosfera. Nastavnica Jelena je veoma profesionalna i prijatna, trudi se da se svima jednako posveti i tačno zna gde svakom od nas treba više pažnje posvetiti. Stalo joj je do napretka svakog pojedinca. Odlična stvar je što za svaki čas imamo snimak i tako sami možemo da ponovimo gradivo i da pratimo svoj napredak.
Franciška Drobnjik
Franciška Drobnjik
Menadžer ugostiteljskog objekta, Srbija
Read More
Moja iskrena preporuka za stvarno savrsenog i predavača, koja odlicno prenosi znanje engleskog jezika. Vrlo dobro motivira ucenike i trudi se da vam bude sto pristupacnija oko bilo kojih nejasnoca i da bi sto bolje savladali gradivo. Prezadovoljna sam ❤️👍
Marija Stojanović
Marija Stojanović
Ekonomista, Srbija
Read More
Draga Jelena, Ovim putem ću prvo izraziti zahvalnost za sav trud kojim doprinosiš da nam je učenje sa tobom fenomenalno. Test kviz koji si napravila mi se jako dopao, prvenstveno što materijal na video časovima je kratak, koncizan ali najbitnije sve je obuhvaćeno. Takođe postavljeni zadaci su jasni i već pri prvom pregledu možeš i sam sebe da oceniš sa znanjem, a najbolje je što možes i nakon urađenog testa da sebe i iskontrolišeš. Preporučila bih svakako svima koji žele da napreduju, a i kao i zabavu u kojoj možeš da se opustiš, a uz to i naučiš. Ukoliko imate strah od nepoznatog tu je tim iz JCR English koji ce Vam pomoći da ga savladate. Sve najbolje Vam želim u narednim angažovanjima i prenošenju znanja svim polaznicima. Veliki pozdrav!
Ana Vrenčev
Ana Vrenčev
za video kurs engleskog jezika za početnike
Read More
Sve je lepo objašnjeno, meni je čak i prijatan tvoj glas sto mi je jako i bitno pošto te slušam. I ovo stvarno mnogo znači ljudima koji bih hteli ubrzano da nauče neke osnove engleskog jezika. Sve u svemu… Samo pozitivni komentari…
Milena Marković
Milena Marković
za video kurs engleskog jezika za početnike
Read More
Video kurs engleskog jezika za početnike mi odgovara, odličan je, informativan… Dobro objašnjavate, lako se može razumeti, za početnike je sasvim u redu, zamerki za sada nemam.
Milica Lazović
Milica Lazović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Read More
Engleski sam učila kroz školovanje, ali uvek sam imala osećaj da mi gramatika nije dovoljno dobra, a vokabular nije dovoljno bogat. Kroz video kurs engleskog jezika za početnike podsetila sam se onog što sam znala, i naučila neka nova znanja potrebna za svakodnevnu komunikaciju. Sada mogu sa više samopouzdanja da učestvujem u konverzaciji na engleskom jeziku.
Branka Jović
Branka Jović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Read More
Nisam početnik, ali na ovom kursu sam se podsetila nekih gramatičkih struktura i reči koje sam zaboravila. Ovaj video kurs engleskog jezika koristim kao dopunu konverzacionom kursu poslovnog engleskog jezika, i zadovoljna sam, pogotovu što je sve objašnjeno na način koji svako može da razume.
Nataša Koljenšić
Nataša Koljenšić
Softverski inženjer, Srbija
Read More
Do sada sam pohađala bar deset kurseva engleskog jezika u periodu od preko 30 godina. Utisci sa ovog poslednjeg su izuzetni , najbolji do sada . Izdvojila bih neke od utisaka : - časovi putem interneta su odlično tehnički organizovani i štede naše vreme - kurs bi nazvala tri u jedan: intezivna konverzacija sa stalnim korekcijama od strane profesorice (izgovor, gramatičke greške, sklapanje rečenica), profesionalni saveti za prolazak kroz proces zapošljavanja, razmišljanje na razne teme i razgovor o njima - posle svakog časa dobijamo: mejl sa komentarima o našem radu ,svim greškama i ispravkama koje su nastale u toku časa ,materijal koji je korišćen na času (pdf) i video zapis celog časa - svi polaznici su podjednako u prilici da intenzivno pričaju na času jer se prozivaju redom jedan za drugim ,priča se isključivo na engleskom, grupe imaju mali broj polaznika i podjednakog su nivoa znanja engleskog Svakom preporučujem ovaj kurs i JCR školu engleskog jezika.
Previous
Next

Cenovnik i programi

Konverzacioni kurs engleskog jezika - individualno

Učestalost po Vašoj želji
RSD 1600 po času
 • Nastava se prilagođava Vašim potrebama
 • Video zapis sa časa Vam se dostavlja
 • Materijali su Vam obezbeđeni
 • Fleksibilnost termina
popularno

Konverzacioni kurs engleskog jezika - individualno

Učestalost 3 ili više časa nedeljno u proseku, termini se zakazuju za ceo mesec
RSD 1500 po času
 • Nastava se prilagođava Vašim potrebama
 • Video zapis sa časa Vam se dostavlja
 • Materijali su Vam obezbeđeni
 • Fleksibilnost termina

Konverzacioni kurs engleskog jezika - u paru

Učestalost po želji ali se termini zakazuju barem nedelju dana unapred
RSD 1000 po času po osobi
 • Nastava se prilagođava Vašim potrebama
 • Video zapis sa časa Vam se dostavlja
 • Materijali su Vam obezbeđeni
 • Relativna leksibilnost termina

Konverzacioni kurs engleskog jezika - grupno

3 puta nedeljno po 50 minuta
RSD 6000 mesečno
 • Rad u grupi od 3 do 5 polaznika
 • Video zapis sa časa Vam se dostavlja
 • Materijali su Vam obezbeđeni
 • Do 100% komunikacije je na engleskom jeziku
najpovoljnije

Radno vreme

Sva nastava se održava u virtuelnoj učionici, te joj možete pristupiti sa bilo kog mesta, pod uslovom da imate pametan uređaj (telefon, tablet, računar), mikrofon i slušalice, i internet konekciju.

Prijavite se na newsletter

Budite prvi koji će čuti o popustima, novim kursevima i terminima!