Engleski za početnike

Online konverzacioni kurs engleskog jezika za početnike

Od početnika do govornika

Ne znate engleski? Početnik ste? U drugim školama ćete početi da učite gramatiku i reči van konteksta i biće vam dosadno.

Ukoliko se ovde upišete na ovaj kurs, od samog početka ćete učiti ono što vam je zaista potrebno da progovorite engleski jezik. Od prvog časa se radi na komunikaciji.

Kurs se sastoji iz dva nivoa – početni (beginner) i niži srednji (low intermediate). Svaki nivo se sastoji od 30 časova od 50 minuta u grupama od 4 do 6 učenika (možete odabrati i individualnu nastavu). Časovi se odvijaju tri puta nedeljno. Na ovim nivoima bitno je održati kontinuitet i što češće biti izložen engleskom jeziku.

 

Šta je uključeno u nastavu na mesečnom nivou?

  • 10 video lekcija (gledate ih kada želite, pre konverzacionog časa)
  • 10 konverzacionih časova (individualno ili u grupi od 4-6 polaznika)
  • Originalni materijali koje dobijate od nas
  •  Povratna informacija sa ispravkama i savetima za dalji napredak posle svakog časa
  • Video svakog časa na kom ste prisustvovali (tako možete da prođete ponovo kroz sve o čemu smo pričali)
  • 2 konsultacije sa nastavnikom u dogovorenom terminu (opciono)
Sve ovo dobijate kada uplatite 10 časova. Uplatom od 20 časova uplaćujete 2 meseca nastave.

Konverzacijski kurs engleskog jezika

Konverzacijski kurs engleskog jezika

Online konverzacioni kurs engleskog jezika

Engleski uz kafu (Take English with your Cup of Coffee)

 

NIVO: B1- C2  

Ovo je opušteni kurs konverzacionog engleskog jezika na kome se obrađuju različite tematske celine, kroz razgovor i diskusiju uči nov vokabular, a kroz ispravke i objašnjavanje ispravljenih grešaka uči pravilan izgovor i gramatika.  Kurs je namenjen onima kojima je potrebna konverzacija na engleskom jeziku kako bi utvrdili svoje znanje i vežbali komunikacijske veštine. Pogodan je za učenike na višem srednjem (upper intermediate) i (advanced) nivou.

 

Ukupan broj časova: Vi birate

Trajanje kursa: Vi birate

Tip nastave: Individualni i grupni

 

Broj polaznika u grupi: do 6

U cenu je uključeno: inicijalno testiranje, časovi, materijali, komentari i povratne informacije posle svakog časa, video snimak svakog časa

Mesto održavanja kursa: online, u virtuelnoj učionici NEWROW[1]

 

 

Pre početka kursa potrebno je uraditi testiranje polaznika kako bi se organizovali u adekvatne grupe i time postigla najbolja efikasnost u toku nastave.

Profesori:  Profesori koji drže nastavu su kvalifikovani profesori sa višegodišnjim iskustvom u radu sa polaznicima širom sveta, poseduju internacionalno priznate sertifikate i zaista žele da Vam pomognu da tečno progovorite engleski jezik. Nastavnik je tu da pomogne i vodi, kao i da da instrukcije i ispravi, dok su učenici ti koji pričaju i komuniciraju 90% vremena.

 

Ovaj kurs za vas može da traje 10 dana ili 2-3 godine.Vežbom se usavršavamo i postajemo sve bolji. Izbor je vaš.

Za više informacija možete pozvati: +381 66 5329588 ili pisati na mejl: office@jcrenglish.com

Newrow je viruelna učionica u kojoj je podržano deljenje različitih vrsta dokumenata. Njoj se može pristupiti putem interneta, korišćenjem tableta ili računara (alternativno i putem pametnog telefona). Više o samoj učionici možete pogledati na video snimku: https://youtu.be/ShLDQd9k-kw