fbpx

KURSEVI ENGLESKOG JEZIKA ONLINE
Od početnika do samopouzdanog korisnika engleskog jezika

STOP GRČU U STOMAKU I PROPUŠTENIM PRILIKAMA

zbog neznanja engleskog jezika

Dosta Vam je da drugi dobijaju prilike koje Vi zaslužujete samo jer bolje znaju engleski jezik, a muka vam je od gubljenja vremena i novca na kurseve na kojima ništa ne postižete?

Onda je pravo vreme da napokon savladate engleski jezik, učeći kada i gde Vama odgovara – u sred noći ili u pauzi za ručak; u prevozu, kancelariji, dnevnoj sobi ili u parku.

Uz ovaj paket video kurseva, jednom uplatom obezbeđujete za sebe trajan pristup video kursevima engleskog jezika na A1, A2, B1 i B2 nivoima, 12 meseci za učešće u 20 BONUS govornih vežbi  (po 5 za svaki nivo – puna vrednost 16.000 RSD) i odličnu priliku za napredak i bolji životni standard.

 

 

Ako ne volite da gubite vreme, i volite da svaki trenutak provedete efikasno, gledanje snimljenih video lekcija u vreme kada vama odgovara, odakle god želite, kupite ovaj video kurs engleskog jezika i radite na svom napretku pod svojim uslovima.

EFIKASNO I TEMELJNO NAUČITE ENGLESKI JEZIK

Uz snimljene video lekcije u toku i nakon kojih radite pisane i govorne vežbe, i odmah možete da proverite tačnost onoga što ste uradili. 

Na svakom od 4 kursa u toku video lekcija profesorica postavlja pitanja na koja vi odgovarate dok Vam je video na pauzi, a zatim odpauzirate video i čujete rešenje od profesorice. Nakon lekcija možete da radite i testove nakon čije izrade odmah dobijate ispravke grešaka. 

Na kraju svakog nivoa ima i krajnji test koji će Vam pokazati šta ste odlično savladali, a na čemu je potrebno još malo poraditi.

Svi nivoi koncipirani su tako da učite sav vokabular, gramatiku, jezičke i razgovorne strukture koje su Vam potrebne na tom nivou, na jedan sistematičan i uredan način. Svaka lekcija je osmišljena tako da je sve jasno i precizno objašnjeno, i svaku lekciju možete pogledati više puta ako je potrebno, kako bi Vam sve bilo kristalno jasno.

BONUS na svim kursevima su i govorne vežbe za koje snimate sebe govoreći o zadatoj temi. Profesorica Vam šalje povratnu informaciju sa ispravkama i savetima, takođe u video formatu.  Ovakvih vežbi ima 5 na svakom nivou. 

REČI NAŠIH POLAZNIKA

ŠTA ĆETE NAUČITI NA VIDEO KURSEVIMA ENGLESKOG JEZIKA?

Šta možete nakon završenog A1 nivoa engleskog jezika?

 • Razumete i koristite jednostavne fraze i izraze koji se odnose na konkretnu situaciju, kao što su pozdravi, upoznavanje, izražavanje želja i potreba.
 • Razumete i upotrebljavate jednostavne reči i rečenice da opišete sebe i svoje okruženje, na primer, da kažete kako se zovete, koliko imate godine, odakle ste, gde živite, čime se bavite, zatim da opišete druge ljude.
 • Komunicirate na jednostavan način s drugim ljudima, na primer tražite i dajete osnovne informacije o sebi, pitate za smer ili smernice, i razumete šta vam sagovornik kaže.
 • Razumete osnovne fraze koje se koriste u svakodnevnom životu, kao što su naručivanje hrane u restoranu, kupovina u prodavnici, opisivanje zdravstevnog stanja ili problema doktoru i razumevanje uputstava, ili rezervisanje smeštaja u hotelu.
 • Čitate i razumete jednostavne tekstove na engleskom jeziku, kao što su kratka obaveštenja, vesti i uputstva.
  Pišete jednostavne poruke i kratke rečenice na engleskom jeziku, kao što su kratka pisma ili e-mailovi.

Važno je napomenuti da je znanje engleskog jezika na A1 nivou još uvek ograničeno i da je potrebno nastaviti učiti i vježbati kako bi se dalje unaprijedilo znanje i usavršilo veštine u jeziku. Srećom, kupovinom ovog paketa, odmah po završetku A1 nivoa možete preći na nivo A2 i nastaviti usavršavanje.

 

 


Šta ćete znati i moći nakon što uspešno završite A2 nivo engleskog jezika?

 • Moći ćete da komunicirate na engleskom jeziku u širem rasponu situacija i tema, kao što su putovanja, sport, kultura, posao i slično.
 • Moći ćete koristiti složenije gramatičke strukture i razumeti širi opseg vokabulara.
 • Moći ćeteda koristite engleski jezik za pisanje kratkih pisama, poruka i imejlova, izražavajući svoje mišljenje i stavove.
 • Moći ćete da čitate i razumete tekstove različitih dužina i težine, kao što su novinski članci, kratke priče, blogovi i slično.
 • Moći ćete da slušate i razumete govorni engleski u različitim situacijama, kao što su razgovori s prijateljima, slušanje radija ili gledanje filmova i TV emisija. Moći ćete i da učestvujete u jednostavnoj konverzaciji sa prijateljima i kolegama.

Da biste potpuno samopouzdano, tečno i tačno komunicirali sa kolegama, klijentima i prijateljima, ipak je potrebno da nastavite učenje i vežbanje na narednom nivou.

Kad završite B1 nivo engleskog jezika, moći ćete da koristite engleski jezik na širokom spektru situacija i tema. Npr,

 • Moći ćete da izrazite svoje mišljenje i stavove na engleskom jeziku i aktivno učestvujete u diskusijama o različitim temama.
 • Razumećete složenije tekstove, uključujući i one koji se bave apstraktnim temama, kao što su književnost, politika i ekonomija.
 • Moći ćete da pišete složenije tekstove na engleskom jeziku, uključujući i pisma, eseje i izvještaje.
 • Razumećete govorni engleski u različitim situacijama, uključujući i predavanja, govore i razgovore na različitim temama.
 • Komuniciraćete na engleskom jeziku u različitim situacijama, uključujući i poslovne sastanke, putovanja, društvene situacije i slično.
 • Bićete u mogućnosti da se prijavite za poslove koji zahtijevaju poznavanje engleskog jezika i nastaviti učiti i vežbati engleski jezik na višim nivoima, kako biste postali još bolji i sigurniji u komunikaciji na engleskom jeziku.

 

Kada uspešno završite B2 nivo engleskog jezika,

 • moći ćete da razumete složene tekstove, uključujući one koji se bave apstraktnim i tehničkim temama.
 • Moći ćete da izrazite svoje ideje i argumente na engleskom jeziku, kako usmeno tako i pismeno, na visokom nivou.
 • Moći ćete da koristite engleski jezik za pregovore, diskusije, prezentacije i slične poslovne aktivnosti.
 • Moći ćete da razumete i pratite govorni engleski u brzim i zahtevnim situacijama, kao što su konferencije i predavanja, kao i aktivno učestvovati u takvim događajima.
 • Moći ćete da pišete složene i stručne tekstove, uključujući i izveštaje, eseje i akademske radove.

 

Kada završite B2 nivo, ima smisla da polažete za neki od međunarodno priznatih ispita poput IELTS-a, ukoliko vam je potreban za zaposlenje u inostranstvu. Takođe, sa lakoćom i samopouzdanjem možete da obavljate sve svoje lične i poslovne aktivnosti na engleskom jeziku.

Ukoliko nakon završenog B2 nivoa želite da nastavite da se usavršavate, u JCR English možete dodatno unaprediti svoje komunikacijske veštine na individualnoj nastavi.

BONUS: 20 GOVORNIH VEŽBI SA ISPRAVKAMA
i rok za iskorišćenje od 12 meseci

Polaznici koji uspešno polože testove i pokažu merljiv napredak na govornim aktivnostima dobijaju sertifikat o uspešno završenom kursu.

„Učiću engleski kada mi bude trebao!“ – rekao je M., zadovoljan svojom trenutnom pozicijom u firmi i zaradom koju je ostvarivao. Učenje engleskog mu nije bio ni blizu listi prioriteta. I šta će mu?
A onda je firmu u kojoj je radio kupio strani investitor, i već za nekoliko dana zvanični jezik u firmi bio je engleski. A on ga nije znao. Dobio je uslov – ili da ga brzo savlada, ili da traži drugi posao. I on je pokušao sam, ali nije mu išlo, i vrlo brzo su mu se zahvalili na dotadašnjem zalaganju i poželeli sreću u daljim karijernim podvizima (sigurna sam da razumete šta se desilo).
Onda je našao novi posao, u struci, sa sličnom platom, i opet je ušao u svoju zonu komfora, zaboravljajući na priliku koju je izgubio zbog nemogućnosti da komunicira na engleskom jeziku. A onda su i tu počeli da mu zahtevaju da prisustvuje sastancima na engleskom jeziku, i on je mislio „ma snaći ću se“, ali kada je pokazao da je vrlo neefikasan u komunikaciji, i kada je došlo do nesporazuma koje su firmu mogle koštati nekoliko miliona eura (jer se nisu dobro razumeli on i investitor), M. je ponovo imao izbor – ili da savlada engleski jezik (jer takvi sastanci su tad već ulazili u njegove nedeljne aktivnosti), ili da traži karijernu sreću negde drugde. M. je na kraju, sa fakultetskom diplomom, višegodišnjim iskustvom i zaista pohvalnim dostignućima ponovo ostao bez posla. A imao je priliku da napreduje do izvršnog direktora u toj firmi, i fenomenalno zarađuje. Napokon je shvatio da u današnje vreme ne može da se osloni samo na svoje profesionalne veštine, već mora da nauči i da komunicira na engeskom jeziku, jer retko koja firma nema klijente/saradnike/investitore iz inostranstva.
Kako nije želeo da se ograničava terminima, nije želeo da uloži mnogo novca u individualnu nastavu, niti je želeo da deli pažnju sa drugim polaznicima na grupnoj nastavi, počeo je da uči na video kursu. Započeo je sa A1, i za sada je stigao do B1 nivoa. Kada sam ga pitala kakvo mu je iskustvo na kursevima, rekao mi je „Šutiram se u d**e što nisam počeo ranije. Uopšte nije ni teško ni dosadno kako sam mislio.“
On je shvatio da prilike ne čekaju, i da se lako mogu izgubiti ako stojimo u mestu sa svojim veštinama. Zato planira da nastavi da radi na sebi, i nema nameru dalje da gubi poslove, već samo da napreduje.

Ako ste i Vi, kao Milan, spremni da započnete svoj napredak i posvetite mu se, ovaj paket je stvoren za Vas. 

OVAJ PAKET JESTE ZA VAS AKO

1

Želite mogućnost da video lekcije gledate kad, gde i koliko puta želite.

2

Možete da učite samostalno i znate da koristite internet i pametne uređaje

3

Ne želite da gubite vreme, novac ni živce. volite efikasnost i spremni ste da se posvetite svom napretku.

OVAJ PAKET NIJE ZA VAS AKO

1

Niste spremni da uložite (vreme, novac i pažnju) u svoj napredak.

2

Ne snalazite se sa pametnim uređajima.

3

Smatrate da vam engleski jezik ne treba u životu i da neznanje istog nema uticaj na kvalitet Vašeg života i posla.

SPREMNI STE DA POČNETE SA UČENJEM?

1

Kliknite dugme "KUPITE PAKET KURSEVA" ispod

Bitno je da u formi koja se otvori upišete svoju GMAIL adresu kako biste mogli sa lakoćom i nesmetano da pristupate kursu.

2

Dobićete povratni imejl sa pristupom kursu i podacima za uplatu

Ukoliko ne vidite imejl u glavnom sandučetu, proverite foldere „spam“, „promotions“ i „social“

3

Po uplati dobijate trajan pristup kursevima

Jednom kada kupite kurseve, Vi zapravo kupujete i sve njegove sledeće dodatke. To znači da sve dodatne lekcije koje će kasnije biti postavljene dobijate bez dodatnog plaćanja. Jednom kada kupite ovaj paket, dobijate trajan pristup istom. 

PAKET A1+A2+B1+B2

Možete platiti karticom, opštom uplatnicom ili putem IPS-a..
29900 RSD/256 €

jednokratna uplata, trajan pristup
 • 4 nivoa - ukupna vrednost 33700 RSD
 • 30+ video lekcija na svakom nivou
 • 15 + testova na svakom nivou
 • Mnoštvo pisanih i govornih vežbi u toku video lekcija
 • BONUS: 5 govornih vežbi uz povratnu informaciju profesora za svaki nivo (ukupno 20 govornih vežbi sa rokom izrade od godinu dana) - ukupna vrednost 16000 RSD

NAŠI ZADOVOLJNI POLAZNICI

Branka Jović
Inženjer projektnog menadžmenta, Srbija
Opširnije
Jelena je izuzetno profesionalna, uvek nasmejana i spremna da motiviše i one koji nemaju često mogućnost za komunikaciju na engleskom jeziku. Pohađanje njenih kurseva je osveženje kako za engleski jezik tako i za motivaciju i želju za većim radom na sebi. Profesor bez konkurencije.
Jelena Kukoleča
Web Developer, Holandija
Opširnije
Do škole JCR došla sam po preporuci. Pošto radim na inostranom tržištu, visok nivo poznavanja engleskog jezika mi je više nego potreban, a škola Jelene Ćirić Rapoš mi je pomogla da taj nivo i dostignem. Časovi su veoma kvalitetni, zanimljivi, interaktivni i prilagođeni Vašim potrebama i Vašim ciljevima. Ja bih ovu školu engleskog jezika preporučila svima koji želel da usavrše svoj engleski jezik uz fantastičnog predavača.
Valentina Macura
Trgovac, Švedska
Opširnije
Moja iskrena preporuka Jelene C.R. Ima fenomenalne vestine prenošenja znanja, svaki čas je bio zanimljiv i drugaciji i najvažnije dogodio se vidni napredak mog engleskog jezika. Profesionalna, savesna i talentovani ekspert engleskog jezika i sigurna sam da ce svako ko sa njom bude radio podici svoje znanje na zavidan nivo.
Marija Mirić
Hemičar, Srbija
Opširnije
Iskrena preporuka za Jelenu C. R., koja je izuzetno strucna i profesonalna. Svaki cas je drugaciji i zanimljiv, nedoumice se vrlo brzo i lako razjasne i razrese. Buduci da se insistira na pravilnom izgovoru i intonaciji, smatram da je ovo najbolji nacin ucenja jezika. Zahvaljujuci prijatnoj atmosferi, pohadjanje casova je pravo uzivanje!
Ella Polak
Management and Sales Assistant, Srbija
Opširnije
Na kursu poslovnog engleskog jezika u JCR English vidim napredak svojih veština na svakom času. Za mene je velika prednost u tome da je časove moguće imati bilo gde, i da su prilagodljivi mojim potrebama. Nekada nije lako, ali nikada nije dosadno. Bila sam na više kurseva engleskog jezika, ali mogu da kažem da sam ovim najviše zadovoljna, i preporučila bih JCR English svima koji žele da nauče poslovni engleski jezik i oslobode se u formalnoj komunikaciji sa klijentima i partnerima iz inostranstva.
Marija Milekić
Suvlasnik kompanije, Srbija
Opširnije
JCR English je online centar za učenje engleskog jezika gde ja učim poslovni engleski. Rado sam preporučila svojim dobrim prijateljicama da se upišu na nastavu, što su i uradile posle probnog časa. Zadovoljna sam kursom, i kada završim ovaj na kom sam trenutno, želim da nastavim da napredujem. Pored sticanja znanja, veština i samopouzdanja u komunikaciji na engleskom, uživam u vremenu provedenom na času jer je atmosfera uvek opuštena, vedra, a časovi zanimljivi.
Milica Kezović
Ekonomista, Srbija
Opširnije
Iskrena preporuka za JCR English online kurseve i profesorku Jelenu. Kurs poslovnog engleskog je lepo osmišljen, časovi su zanimljivi. Pored učenja jezika, učimo i poslovni bonton i lepo ponašanje u određenim poslovnim situacijama. Profesorka Jelena je dosta posvećena i detaljna. Zna kako da se posveti svakom pojedincu, dobar je pedagog i lepo prenosi znanje. Dobra stvar je i besplatan probni čas na kome možete videti da li vam ovakav način nastave odgovara. Prednost ovog vida nastave je to što imate video koji možete da preslušate i ne gubite vreme na prevoz.
Milica Mašić
Menadžer za kontrolu kvaliteta, Srbija
Opširnije
Topla preporuka za kurs poslovnog engleskog. Pored učenja engleskog jezika učimo kako da se ponašamo u svakodnevnim situacijama na poslu. Na časovima je odlična atmosfera. Nastavnica Jelena je veoma profesionalna i prijatna, trudi se da se svima jednako posveti i tačno zna gde svakom od nas treba više pažnje posvetiti. Stalo joj je do napretka svakog pojedinca. Odlična stvar je što za svaki čas imamo snimak i tako sami možemo da ponovimo gradivo i da pratimo svoj napredak.
Franciška Drobnjik
Menadžer ugostiteljskog objekta, Srbija
Opširnije
Moja iskrena preporuka za stvarno savrsenog i predavača, koja odlicno prenosi znanje engleskog jezika. Vrlo dobro motivira ucenike i trudi se da vam bude sto pristupacnija oko bilo kojih nejasnoca i da bi sto bolje savladali gradivo. Prezadovoljna sam ❤️👍
Marija Stojanović
Ekonomista, Srbija
Opširnije
Draga Jelena, Ovim putem ću prvo izraziti zahvalnost za sav trud kojim doprinosiš da nam je učenje sa tobom fenomenalno. Test kviz koji si napravila mi se jako dopao, prvenstveno što materijal na video časovima je kratak, koncizan ali najbitnije sve je obuhvaćeno. Takođe postavljeni zadaci su jasni i već pri prvom pregledu možeš i sam sebe da oceniš sa znanjem, a najbolje je što možes i nakon urađenog testa da sebe i iskontrolišeš. Preporučila bih svakako svima koji žele da napreduju, a i kao i zabavu u kojoj možeš da se opustiš, a uz to i naučiš. Ukoliko imate strah od nepoznatog tu je tim iz JCR English koji ce Vam pomoći da ga savladate. Sve najbolje Vam želim u narednim angažovanjima i prenošenju znanja svim polaznicima. Veliki pozdrav!
Ana Vrenčev
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Sve je lepo objašnjeno, meni je čak i prijatan tvoj glas sto mi je jako i bitno pošto te slušam. I ovo stvarno mnogo znači ljudima koji bih hteli ubrzano da nauče neke osnove engleskog jezika. Sve u svemu… Samo pozitivni komentari…
Milena Marković
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Video kurs engleskog jezika za početnike mi odgovara, odličan je, informativan… Dobro objašnjavate, lako se može razumeti, za početnike je sasvim u redu, zamerki za sada nemam.
Milica Lazović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Engleski sam učila kroz školovanje, ali uvek sam imala osećaj da mi gramatika nije dovoljno dobra, a vokabular nije dovoljno bogat. Kroz video kurs engleskog jezika za početnike podsetila sam se onog što sam znala, i naučila neka nova znanja potrebna za svakodnevnu komunikaciju. Sada mogu sa više samopouzdanja da učestvujem u konverzaciji na engleskom jeziku.
Branka Jović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Nisam početnik, ali na ovom kursu sam se podsetila nekih gramatičkih struktura i reči koje sam zaboravila. Ovaj video kurs engleskog jezika koristim kao dopunu konverzacionom kursu poslovnog engleskog jezika, i zadovoljna sam, pogotovu što je sve objašnjeno na način koji svako može da razume.
Nataša Koljenšić
Softverski inženjer, Srbija
Opširnije
Do sada sam pohađala bar deset kurseva engleskog jezika u periodu od preko 30 godina. Utisci sa ovog poslednjeg su izuzetni , najbolji do sada . Profesorica je izuzetno kulturna, vesela, širi pozitivnu energiju i spremna je da nam pomogne kako na času tako i van njega. Svakom preporučujem ovaj kurs i JCR školu engleskog jezika.
Prethodna
Sledeći

Potražite nas na Google-u i pročitajte više recenzija. 

Više od
700 polaznika je privuklo bolje poslovne i životne prilike uz nas

Pridružite im se i počnite danas da radite na svom boljem sutra.

NEŠTO O NAMA

JCR English nastao je 11. Oktobra 2018. godine iz želje da se standard edukacija koji smo pružali i održavali na inostranom tržištu ustali i u našem regionu.

Osnovala ga je Jelena Ćirić Rapoš – master profesor engleskog jezika, Master NLP Practicioner, internacionalno sertifikovani stručnjak za verbalnu i neverbalnu komunikaciju, i tokom godina obučila još nekoliko odličnih diplomiranih i master profesora za rad po metodama koje su nesvakidašnje u Srbiji i regionu, a preko potrebne za efikasno savladavanja jezika – metode potpunog uključivanja polaznika u nastavu, gde polaznik iz aktivnog rada, grešenja i ispravljanja grešaka najbolje upija jezik.

Tokom 4.5 godina rada na srpskom tržištu, razvili smo se u polju individualne i grupne nastave, a ono što je najbitnije Vama koji ovo čitate – osmislili smo način da video kurseve engleskog jezika učinimo takvima da na njima ne provodite vreme samo slušajući i čitajući, već aktivno učestvujete u celom procesu.

Mi cenimo otvorenu komunikaciju sa našim klijentima i saradnicima, i otvoreni smo za predloge i sugestije, posebno ako one dovode do višeg kvaliteta naših usluga.

Na našoj Instagram stranici možete videti više od 700 kratkih video lekcija kako biste se uverili u kvalitet našeg rada, a na našem YouTube kanalu možete se upoznati i sa nešto dužim formatima, i tamo možete videti lekcije, kao i savete za napredak. 

Vi pitate, mi odgovaramo!

Ovde možete naći odgovore na često postavljana pitanja. Ako nakon čitanja svih informacija sa ove stranice imate dodatna pitanja, slobodno se možete javiti putem imejla: office@jcrenglish.com.

A1- Jelena Ćirić Rapoš 

-Master profesor engleskog jezika sa 12 godina iskustva u prenošenju znanja ljudima širom sveta, vlasnica JCR English online centra za učenje engleskog jezika

 

A2-B2 -Jelena Kovačević. 
– Master  profesor engleskog jezika sa 7 godina iskustva u radu sa odraslim poslaznicima različitih profila i iz različitih zemalja. 

Ovaj paket Vas vodi od potpunog početnika do samopouzdanog korisnika engleskog jezika. Odgovor na Vaše pitanje je – DA.

Kada kupite ovaj paket kurseva, dobijate trajan pristup istom, što znači da možete kursevima da  pristupate  kada god želite, da gledate lekcije svakog nivoa koliko god puta želite, i da mu se vratite i nakon nekoliko godina, ako budete želeli.
Vreme potrebno da završite jedan nivo zavisi od toga koliko često i dugo ćete raditi, ali najkraće Vam je potrebno 1.5 mesec kako biste savladali nivo temeljno i uspešno.

Ukoliko u roku od 15 dana uvidite da Vam kurs ne odgovara, i detaljno objasnite razlog svog nezadovoljstva, a naša pomoć to nezadovoljstvo ne otkloni, sav uplaćeni novac biće Vam refundiran. 

Možete. Posetite stranicu jcrenglish.com/video-kursevi za sve informacije. i obratite nam se na office@jcrenglish.com ako imate dodatna pitanja.

Možete kupiti više paketa odjednom za članove svog tima.

U tom slučaju ćemo Vas zamoliti da nam dostavite imejl adrese svih polaznika koji će imati pristup kursu.

U slučaju da želite da pratite njihov napredak kroz rezultate testa, možete ih zamoliti da Vam proslede rezultat nakon svake urađene vežbe, kao i povratnu informaciju koju dobiju od nas nakon govornih vežbi. 
Ukoliko ipak želite da Vam mi dostavljamo izveštaje, potrebno je da se o tome dogovorimo, ali moguće je.

Praznično poklanjanje se nastavlja!

Poklon video kurs

Creative Vocabulary Acquisition (Kreativno usvajanje vokabulara)

Uz svaki kupljen video kurs na B1 ili B2 nivou u toku Januara.