fbpx

Savladajte veštine pregovaranja, vođenja sastanaka i izražavanja na engleskom jeziku!

Jednom nedeljno u grupi 3-5 polaznika održava se simulacija sastanka na engleskom jeziku. Svaki sastanak je 100% na engleskom jeziku.


Business Meeting Simulation

Ovaj program namenjen je:

Poslovnim ljudima koji često imaju sastanke i žele da povećaju svoje samopouzdanje tokom istih.

Polaznicima koji su na B2 ili višem nivou.

Polaznicima koji nemaju vremena za gubljenje i cene efikasnost i kvalitet

Ovaj program NIJE za Vas ako:

Ne umete da koristite računar i telefon za komunikaciju preko interneta

Niska cena kursa bitnija Vam je od kvaliteta nastave

Nije Vam potrebna veština poslovne komunikacije

Koji je cilj i šta se postiže tokom ove nastave?

Polaznici koriste vokabular i jezik koji su već naučili u simulacijama stvarnih poslovnih situacija.

Polaznici unapređuju svoje veštine prezentacije, prodaje, pregovaranja, vođenja sastanaka, izražavanja mišljenja.

Polaznici stiču veštine koje ih osposobljavaju za samopouzdanu komunikaciju na sastancima na engleskom jeziku, a ove veštine mogu se upotrebiti i na sastancima na srpskom jeziku

Kako izgleda jedan ovakav čas?

5 minuta – upoznavanje/opuštena konverzacija o dešavanjima iz života

10 minuta – prolazak kroz bitan vokabular na nastavi (polaznici objašnjavaju reči i fraze na engleskom jeziku, koriste ih u rečenicama)

2 minuta – generalna diskusija o temi časa kroz pitanja

15 minuta- upoznavanje sa situacijom (studija slučaja), i svaki polaznik se upoznaje sa svojom ulogom na sastanku.

15 minuta – sastanak – jedan polaznik vodi sastanak, ostali polaznici učestvuju aktivno u diskusiji.

5 minuta – wrap up – deljenje mišljenja o samoj temi, opuštena diskusija, postavljanje pitanja.

Cena časa

Ukoliko plaćate svaki čas zasebno
RSD 900 po času
  • Rad u grupi od 3 do 5 polaznika
  • Video zapis sa časa Vam se dostavlja
  • Materijali su Vam obezbeđeni
  • Do 100% komunikacije je na engleskom jeziku
  • Pristup video zapisima svih časova u toku meseca

Cena časa

Ukoliko rezervišete svoje mesto za ceo mesec
RSD 800 po času
  • Rad u grupi od 3 do 5 polaznika
  • Video zapis sa časa Vam se dostavlja
  • Materijali su Vam obezbeđeni
  • Do 100% komunikacije je na engleskom jeziku
  • Pristup video zapisima svih časova u toku meseca

Usavršite svoj poslovni engleski jezik iz udobnosti svog doma.

Pametan uređaj

Potreban Vam je laptop, PC, pametan telefon ili tablet kako biste učestvovali u nastavi.

Fleksibilnost lokacije

Nastavi možete da pristupate odakle god želite, pod uslovom da nije previše bučno i da imate stabilnu internet konekciju.

Slušalice sa mikrofonom

Kako bismo izbegli mikrofoniju, potrebno je da koristite slušalice sa mikrofon.

Video zapis sa časova

Nakon svakog časa možete preuzeti snimak sa časa i ponoviti pređeno gradivo, ako želite.

Ispravke i komentari

Nakon svakog časa dostavljaju Vam se ispravke sa časa i komentari o Vašem učešću i uspehu.

Sertifikat

Nakon uspešno završenog niza od najmanje 14 časova i uočenog vidnog napretka, polaznik dobija sertifikat.

Uzmite svoj napredak u svoje ruke!

100 % naših polaznika izrazilo je zadovoljstvo našim metodama, saradnjom i atmosferom na času. Upišite se na na program na kome ćete se napokon osećati dobro i videti napredak tokom svakog časa.

Preporučeni smo od strane...

Šta kažu naši polaznici

Branka Jović
Branka Jović
Inženjer projektnog menadžmenta, Srbija
Opširnije
Jelena je izuzetno profesionalna, uvek nasmejana i spremna da motiviše i one koji nemaju često mogućnost za komunikaciju na engleskom jeziku. Pohađanje njenih kurseva je osveženje kako za engleski jezik tako i za motivaciju i želju za većim radom na sebi. Profesor bez konkurencije.
Jelena Kukoleča
Jelena Kukoleča
Web Developer, Holandija
Opširnije
Do škole JCR došla sam po preporuci. Pošto radim na inostranom tržištu, visok nivo poznavanja engleskog jezika mi je više nego potreban, a škola Jelene Ćirić Rapoš mi je pomogla da taj nivo i dostignem. Časovi su veoma kvalitetni, zanimljivi, interaktivni i prilagođeni Vašim potrebama i Vašim ciljevima. Ja bih ovu školu engleskog jezika preporučila svima koji želel da usavrše svoj engleski jezik uz fantastičnog predavača.
Valentina Macura
Valentina Macura
Trgovac, Švedska
Opširnije
Moja iskrena preporuka Jelene C.R. Ima fenomenalne vestine prenošenja znanja, svaki čas je bio zanimljiv i drugaciji i najvažnije dogodio se vidni napredak mog engleskog jezika. Profesionalna, savesna i talentovani ekspert engleskog jezika i sigurna sam da ce svako ko sa njom bude radio podici svoje znanje na zavidan nivo.
Marija Mirić
Marija Mirić
Hemičar, Srbija
Opširnije
Iskrena preporuka za Jelenu C. R., koja je izuzetno strucna i profesonalna. Svaki cas je drugaciji i zanimljiv, nedoumice se vrlo brzo i lako razjasne i razrese. Buduci da se insistira na pravilnom izgovoru i intonaciji, smatram da je ovo najbolji nacin ucenja jezika. Zahvaljujuci prijatnoj atmosferi, pohadjanje casova je pravo uzivanje!
Ella Polak
Ella Polak
Management and Sales Assistant, Srbija
Opširnije
Na kursu poslovnog engleskog jezika u JCR English vidim napredak svojih veština na svakom času. Za mene je velika prednost u tome da je časove moguće imati bilo gde, i da su prilagodljivi mojim potrebama. Nekada nije lako, ali nikada nije dosadno. Bila sam na više kurseva engleskog jezika, ali mogu da kažem da sam ovim najviše zadovoljna, i preporučila bih JCR English svima koji žele da nauče poslovni engleski jezik i oslobode se u formalnoj komunikaciji sa klijentima i partnerima iz inostranstva.
Marija Milekić
Marija Milekić
Suvlasnik kompanije, Srbija
Opširnije
JCR English je online centar za učenje engleskog jezika gde ja učim poslovni engleski. Rado sam preporučila svojim dobrim prijateljicama da se upišu na nastavu, što su i uradile posle probnog časa. Zadovoljna sam kursom, i kada završim ovaj na kom sam trenutno, želim da nastavim da napredujem. Pored sticanja znanja, veština i samopouzdanja u komunikaciji na engleskom, uživam u vremenu provedenom na času jer je atmosfera uvek opuštena, vedra, a časovi zanimljivi.
Milica Kezović
Milica Kezović
Ekonomista, Srbija
Opširnije
Iskrena preporuka za JCR English online kurseve i profesorku Jelenu. Kurs poslovnog engleskog je lepo osmišljen, časovi su zanimljivi. Pored učenja jezika, učimo i poslovni bonton i lepo ponašanje u određenim poslovnim situacijama. Profesorka Jelena je dosta posvećena i detaljna. Zna kako da se posveti svakom pojedincu, dobar je pedagog i lepo prenosi znanje. Dobra stvar je i besplatan probni čas na kome možete videti da li vam ovakav način nastave odgovara. Prednost ovog vida nastave je to što imate video koji možete da preslušate i ne gubite vreme na prevoz.
Milica Mašić
Milica Mašić
Menadžer za kontrolu kvaliteta, Srbija
Opširnije
Topla preporuka za kurs poslovnog engleskog. Pored učenja engleskog jezika učimo kako da se ponašamo u svakodnevnim situacijama na poslu. Na časovima je odlična atmosfera. Nastavnica Jelena je veoma profesionalna i prijatna, trudi se da se svima jednako posveti i tačno zna gde svakom od nas treba više pažnje posvetiti. Stalo joj je do napretka svakog pojedinca. Odlična stvar je što za svaki čas imamo snimak i tako sami možemo da ponovimo gradivo i da pratimo svoj napredak.
Franciška Drobnjik
Franciška Drobnjik
Menadžer ugostiteljskog objekta, Srbija
Opširnije
Moja iskrena preporuka za stvarno savrsenog i predavača, koja odlicno prenosi znanje engleskog jezika. Vrlo dobro motivira ucenike i trudi se da vam bude sto pristupacnija oko bilo kojih nejasnoca i da bi sto bolje savladali gradivo. Prezadovoljna sam ❤️👍
Marija Stojanović
Marija Stojanović
Ekonomista, Srbija
Opširnije
Draga Jelena, Ovim putem ću prvo izraziti zahvalnost za sav trud kojim doprinosiš da nam je učenje sa tobom fenomenalno. Test kviz koji si napravila mi se jako dopao, prvenstveno što materijal na video časovima je kratak, koncizan ali najbitnije sve je obuhvaćeno. Takođe postavljeni zadaci su jasni i već pri prvom pregledu možeš i sam sebe da oceniš sa znanjem, a najbolje je što možes i nakon urađenog testa da sebe i iskontrolišeš. Preporučila bih svakako svima koji žele da napreduju, a i kao i zabavu u kojoj možeš da se opustiš, a uz to i naučiš. Ukoliko imate strah od nepoznatog tu je tim iz JCR English koji ce Vam pomoći da ga savladate. Sve najbolje Vam želim u narednim angažovanjima i prenošenju znanja svim polaznicima. Veliki pozdrav!
Ana Vrenčev
Ana Vrenčev
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Sve je lepo objašnjeno, meni je čak i prijatan tvoj glas sto mi je jako i bitno pošto te slušam. I ovo stvarno mnogo znači ljudima koji bih hteli ubrzano da nauče neke osnove engleskog jezika. Sve u svemu… Samo pozitivni komentari…
Milena Marković
Milena Marković
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Video kurs engleskog jezika za početnike mi odgovara, odličan je, informativan… Dobro objašnjavate, lako se može razumeti, za početnike je sasvim u redu, zamerki za sada nemam.
Milica Lazović
Milica Lazović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Engleski sam učila kroz školovanje, ali uvek sam imala osećaj da mi gramatika nije dovoljno dobra, a vokabular nije dovoljno bogat. Kroz video kurs engleskog jezika za početnike podsetila sam se onog što sam znala, i naučila neka nova znanja potrebna za svakodnevnu komunikaciju. Sada mogu sa više samopouzdanja da učestvujem u konverzaciji na engleskom jeziku.
Branka Jović
Branka Jović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Nisam početnik, ali na ovom kursu sam se podsetila nekih gramatičkih struktura i reči koje sam zaboravila. Ovaj video kurs engleskog jezika koristim kao dopunu konverzacionom kursu poslovnog engleskog jezika, i zadovoljna sam, pogotovu što je sve objašnjeno na način koji svako može da razume.
Nataša Koljenšić
Nataša Koljenšić
Softverski inženjer, Srbija
Opširnije
Do sada sam pohađala bar deset kurseva engleskog jezika u periodu od preko 30 godina. Utisci sa ovog poslednjeg su izuzetni , najbolji do sada . Profesorica je izuzetno kulturna, vesela, širi pozitivnu energiju i spremna je da nam pomogne kako na času tako i van njega. Svakom preporučujem ovaj kurs i JCR školu engleskog jezika.
Prethodna
Sledeći

Pogledajte još recenzija na Google-u,  Facebook-u ili našem Instagram profilu. 

Prijavite se

[wpforms id="2879" title="false"]

Praznično poklanjanje se nastavlja!

Poklon video kurs

Creative Vocabulary Acquisition (Kreativno usvajanje vokabulara)

Uz svaki kupljen video kurs na B1 ili B2 nivou u toku Januara.