fbpx

Radionica za unapređenje komunikacijskih veština

Preciznom komunikacijom do bolje produktivnosti

SUBOTA 30. Jul 10:00-14:00

Kroz malo teorijske pripreme i mnogo praktične vežbe, bićete spremni da preciznije komunicirate u poslovnim i privatnim situacijama, i time povećati efikasnost i produktivnost svoje komunikacije i rada.

Ova radionica je za vas ako

Dosta problema u poslovnoj i privatnoj sredini nastaje zbog loše komunikacije. Vreme da to promenite je sada!

Zovem se Jelena Ćirić Rapoš i pored toga što sam Master filolog anglista sa više od 10 godina iskustva u radu sa polaznicima širom sveta, imam nešto manje od 4 godine preduzetničkog iskustva (vlasnica sam online centra za učenje engleskog jezika JCR English) i iskustva u obučavanju timova i individualnih polaznika efikasnoj, produktivnoj i asertivnoj komunikaciji.

Sertifikacija NLP Master Practitioner pripremila me je da svojim klijentima pomognem da komuniciraju sa sobom i drugima na način koji unapređuje kvalitet života i poslovanja. Kroz Body Language sertifikaciju unapredila sam svoje veštine prepoznavanja i veštog korišćenja neverbalne komunikacije, i tome takođe učim svoje klijente. 
Kroz svoje iskustvo u radu sa korporativnim timovima uvidela sam šta su najčešće problemi u komunikaciji koji dovode do neefikasnog rada, nezadovoljstva, nižih prihoda, i nekada čak i otkaza (od strane poslodavca ili zaposlenog). Aktivno radim sa timovima i individualcima na unapređivanju tih komunikacijskih veština od kojih zavise zadovoljstvo, unutrašnji mir, a zatim i efikasnost i produktivnost u ličnim i poslovnom sredinama. 

Ono što je bitno da shvatimo je da ne možemo menjati druge ljude, ali možemo promeniti način na koji mi razmišljamo, komuniciramo i radimo, a to može inspirisati i druge da promene svoj pristup takođe. Menjanjem sebe menjamo (barem svoj) svet, a moj cilj je da Vam pomognem da svoj svet (poslovni i/ili privatni) promenite na bolje. 

Preziczna komunikacija povećaće vašu produktivnost i unaprediće vaše odnose sa ljudima

Vešta komunikacija je ključ uspeha, a loša komunikacija je često uzrok neuspeha. Srećom, komunikacijske veštine se mogu naučiti i steći i na njima se može (i treba) raditi. 

Šta dobijate na ovoj radionici?

4 sata aktivnog rada na komunikaciji u maloj grupi

Koristićemo se Vašim specifičnim primerima, tj problemima sa kojima ste se susretali u komunikaciji. Podeliću sa Vama alate koje ćete primeniti na svoje situacije i u simulaciji sa drugim učesnicima podići ćete preciznost svoje komunikacije. Nakon svake simulacije dobićete povratnu informaciju drugih učesnika i mene, uz predloge za unapređenje komunikacije koje možete iskoristiti u narednoj simulaciji. 

Pored vežbi izražavanja i produkcije, vežbaćete i aktivno slušanje i davanje jasne i precizne povratne informacije na prijatan i asertivni način. 

Takav način komunikacije uštedeće i Vama i ljudima sa kojima komunicirate vreme, resurse i živce.

Nakon 4 sata radionice, bićete spremni da savladane alate koristite svakodnevno u različitim situacijama, i nastavite da unapređujete svoju komunikaciju. 

Video zapis sa radionice

Radionica će se snimati i Vama će biti dostavljen snimak.
Zašto je ovo korisno? Zato što u bilo kom trenutku u budućnosti možete ponovo da prođete kroz celu radionicu i podsetite se smernica koje su Vam pomogle da se preciznije komunicirate.

PDF materijale

Pre same radionice, biće Vam dostavljeni PDF materijali koji će Vam olakšati učešće na samom programu i služiti za dodatnu vežbu nakon same radionice. 

Kotizacija za učešće na radionici:


4250 RSD

Po ceni jednog prosečnog sakoa savladaćete veštine koje će Vam olakšati život i poslovanje.

1

Popunite formu sa svojim podacima i odgovorima na pitanja

Pokušajte da odgovorite na sva pitanja kako bih mogla da pripremim najkorisniji mogući materijal i metod za rad na radionici.

2

Dobićete povratni imejl sa podacima za uplatu

Uplatom se čuva mesto na radionici. Uplatu možete izvršiti mbankingom, putem pošte ili bilo koje druge platne institucije.

Ako niste iz Srbije, iznos se uvećava zbog troška transfera. U slučaju da ste iz druge države, prodiskutovaćemo najpovoljniji način plaćanja za Vas.

3

Po uplati dobijate uputstva za pristup radionici

Kada Vaša uplata bude evidentirana, biće Vam poslat imejl u kome će se nalaziti opšte smernice za učešće, kao i link za pristup Zoom sastanku.

Ukoliko ne budete bili u prilici da prisustvujete, svakako će Vam biti dostavljen video zapis sa radionice.

Naši zadovoljni polaznici

Više od
300 polaznika je privuklo bolje poslovne i životne prilike uz nas

Pridružite im se i počnite danas da radite na svom boljem sutra.

Branka Jović
Branka Jović
Inženjer projektnog menadžmenta, Srbija
Opširnije
Jelena je izuzetno profesionalna, uvek nasmejana i spremna da motiviše i one koji nemaju često mogućnost za komunikaciju na engleskom jeziku. Pohađanje njenih kurseva je osveženje kako za engleski jezik tako i za motivaciju i želju za većim radom na sebi. Profesor bez konkurencije.
Jelena Kukoleča
Jelena Kukoleča
Web Developer, Holandija
Opširnije
Do škole JCR došla sam po preporuci. Pošto radim na inostranom tržištu, visok nivo poznavanja engleskog jezika mi je više nego potreban, a škola Jelene Ćirić Rapoš mi je pomogla da taj nivo i dostignem. Časovi su veoma kvalitetni, zanimljivi, interaktivni i prilagođeni Vašim potrebama i Vašim ciljevima. Ja bih ovu školu engleskog jezika preporučila svima koji želel da usavrše svoj engleski jezik uz fantastičnog predavača.
Valentina Macura
Valentina Macura
Trgovac, Švedska
Opširnije
Moja iskrena preporuka Jelene C.R. Ima fenomenalne vestine prenošenja znanja, svaki čas je bio zanimljiv i drugaciji i najvažnije dogodio se vidni napredak mog engleskog jezika. Profesionalna, savesna i talentovani ekspert engleskog jezika i sigurna sam da ce svako ko sa njom bude radio podici svoje znanje na zavidan nivo.
Marija Mirić
Marija Mirić
Hemičar, Srbija
Opširnije
Iskrena preporuka za Jelenu C. R., koja je izuzetno strucna i profesonalna. Svaki cas je drugaciji i zanimljiv, nedoumice se vrlo brzo i lako razjasne i razrese. Buduci da se insistira na pravilnom izgovoru i intonaciji, smatram da je ovo najbolji nacin ucenja jezika. Zahvaljujuci prijatnoj atmosferi, pohadjanje casova je pravo uzivanje!
Ella Polak
Ella Polak
Management and Sales Assistant, Srbija
Opširnije
Na kursu poslovnog engleskog jezika u JCR English vidim napredak svojih veština na svakom času. Za mene je velika prednost u tome da je časove moguće imati bilo gde, i da su prilagodljivi mojim potrebama. Nekada nije lako, ali nikada nije dosadno. Bila sam na više kurseva engleskog jezika, ali mogu da kažem da sam ovim najviše zadovoljna, i preporučila bih JCR English svima koji žele da nauče poslovni engleski jezik i oslobode se u formalnoj komunikaciji sa klijentima i partnerima iz inostranstva.
Marija Milekić
Marija Milekić
Suvlasnik kompanije, Srbija
Opširnije
JCR English je online centar za učenje engleskog jezika gde ja učim poslovni engleski. Rado sam preporučila svojim dobrim prijateljicama da se upišu na nastavu, što su i uradile posle probnog časa. Zadovoljna sam kursom, i kada završim ovaj na kom sam trenutno, želim da nastavim da napredujem. Pored sticanja znanja, veština i samopouzdanja u komunikaciji na engleskom, uživam u vremenu provedenom na času jer je atmosfera uvek opuštena, vedra, a časovi zanimljivi.
Milica Kezović
Milica Kezović
Ekonomista, Srbija
Opširnije
Iskrena preporuka za JCR English online kurseve i profesorku Jelenu. Kurs poslovnog engleskog je lepo osmišljen, časovi su zanimljivi. Pored učenja jezika, učimo i poslovni bonton i lepo ponašanje u određenim poslovnim situacijama. Profesorka Jelena je dosta posvećena i detaljna. Zna kako da se posveti svakom pojedincu, dobar je pedagog i lepo prenosi znanje. Dobra stvar je i besplatan probni čas na kome možete videti da li vam ovakav način nastave odgovara. Prednost ovog vida nastave je to što imate video koji možete da preslušate i ne gubite vreme na prevoz.
Milica Mašić
Milica Mašić
Menadžer za kontrolu kvaliteta, Srbija
Opširnije
Topla preporuka za kurs poslovnog engleskog. Pored učenja engleskog jezika učimo kako da se ponašamo u svakodnevnim situacijama na poslu. Na časovima je odlična atmosfera. Nastavnica Jelena je veoma profesionalna i prijatna, trudi se da se svima jednako posveti i tačno zna gde svakom od nas treba više pažnje posvetiti. Stalo joj je do napretka svakog pojedinca. Odlična stvar je što za svaki čas imamo snimak i tako sami možemo da ponovimo gradivo i da pratimo svoj napredak.
Franciška Drobnjik
Franciška Drobnjik
Menadžer ugostiteljskog objekta, Srbija
Opširnije
Moja iskrena preporuka za stvarno savrsenog i predavača, koja odlicno prenosi znanje engleskog jezika. Vrlo dobro motivira ucenike i trudi se da vam bude sto pristupacnija oko bilo kojih nejasnoca i da bi sto bolje savladali gradivo. Prezadovoljna sam ❤️👍
Marija Stojanović
Marija Stojanović
Ekonomista, Srbija
Opširnije
Draga Jelena, Ovim putem ću prvo izraziti zahvalnost za sav trud kojim doprinosiš da nam je učenje sa tobom fenomenalno. Test kviz koji si napravila mi se jako dopao, prvenstveno što materijal na video časovima je kratak, koncizan ali najbitnije sve je obuhvaćeno. Takođe postavljeni zadaci su jasni i već pri prvom pregledu možeš i sam sebe da oceniš sa znanjem, a najbolje je što možes i nakon urađenog testa da sebe i iskontrolišeš. Preporučila bih svakako svima koji žele da napreduju, a i kao i zabavu u kojoj možeš da se opustiš, a uz to i naučiš. Ukoliko imate strah od nepoznatog tu je tim iz JCR English koji ce Vam pomoći da ga savladate. Sve najbolje Vam želim u narednim angažovanjima i prenošenju znanja svim polaznicima. Veliki pozdrav!
Ana Vrenčev
Ana Vrenčev
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Sve je lepo objašnjeno, meni je čak i prijatan tvoj glas sto mi je jako i bitno pošto te slušam. I ovo stvarno mnogo znači ljudima koji bih hteli ubrzano da nauče neke osnove engleskog jezika. Sve u svemu… Samo pozitivni komentari…
Milena Marković
Milena Marković
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Video kurs engleskog jezika za početnike mi odgovara, odličan je, informativan… Dobro objašnjavate, lako se može razumeti, za početnike je sasvim u redu, zamerki za sada nemam.
Milica Lazović
Milica Lazović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Engleski sam učila kroz školovanje, ali uvek sam imala osećaj da mi gramatika nije dovoljno dobra, a vokabular nije dovoljno bogat. Kroz video kurs engleskog jezika za početnike podsetila sam se onog što sam znala, i naučila neka nova znanja potrebna za svakodnevnu komunikaciju. Sada mogu sa više samopouzdanja da učestvujem u konverzaciji na engleskom jeziku.
Branka Jović
Branka Jović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Nisam početnik, ali na ovom kursu sam se podsetila nekih gramatičkih struktura i reči koje sam zaboravila. Ovaj video kurs engleskog jezika koristim kao dopunu konverzacionom kursu poslovnog engleskog jezika, i zadovoljna sam, pogotovu što je sve objašnjeno na način koji svako može da razume.
Nataša Koljenšić
Nataša Koljenšić
Softverski inženjer, Srbija
Opširnije
Do sada sam pohađala bar deset kurseva engleskog jezika u periodu od preko 30 godina. Utisci sa ovog poslednjeg su izuzetni , najbolji do sada . Profesorica je izuzetno kulturna, vesela, širi pozitivnu energiju i spremna je da nam pomogne kako na času tako i van njega. Svakom preporučujem ovaj kurs i JCR školu engleskog jezika.
Prethodna
Sledeći

Spremni ste da značajno unapredite svoju komunikaciju?

Dođite na radionicu i pridružite se desetinama onih koji već vide benefite rada na sebi uz moje edukacije.

Prijavite se!

Praznično poklanjanje se nastavlja!

Poklon video kurs

Creative Vocabulary Acquisition (Kreativno usvajanje vokabulara)

Uz svaki kupljen video kurs na B1 ili B2 nivou u toku Januara.