fbpx

Temeljan i praktičan

kurs gramatike
Verb and Tenses

fokusiran na glagole i glagolska vremena, sa svrhom da Vam pomogne da jednom za svagda savladate njihovo pravilno korišćenje.

Vreme za rad na sebi je sada!

Ne čekajte da Vam se ukaže poslovna prilika kako biste počeli sa učenjem. Sada radite na sebi kako biste stvorili priliku za sutra.

Mina je počela sa individualnim časovima engleskog jezika prošle godine, nakon što je čula da će imati priliku da dobije bolju poziciju u istoj kompaniji. Ta pozicija zahtevala je viši nivo engleskog jezika, i Mina je bila odlučna da radi barem tri puta nedeljno na svom napretku. 

Kada je došlo vreme da aplicira za željeni posao (mesec dana nakon početog rada na sebi i svom napretku), rekli su joj da njen nivo ipak nije dovoljno dobar da bi je primili na tu poziciju, jer ipak bilo je bitno da može efikasno, jasno i profesionalno da komunicira sa inostranim klijentima i dobavljačima. Prijatna gospođa iz HR-a joj je objasnila da bi je rado prihvatili, posebno jer ima bogato iskustvo u svom poslu i njene veštine je čine kvalifikovanim i poželjnim kandidatom, ali da ipak ne smeju da rizikuju jer nisu sigurni u njenu sposobnost komunikacije na engleskom jeziku. 

Mina je, naravno, shvatala da mesec dana nije dovoljno da se nivo u komunikaciji znatno poboljša, ali svakako je bila razočarana. Naravno da jeste, ko ne bi bio. 

Ona je polako gubila motivaciju i smanjila i broj časova na jedan nedeljno, pa onda jedan u dve nedelje… Pa je prošlo mesec dana između njena dva časa. Naravno da napretka nije moglo biti uz takvu (ne)učestalost. Nakon nekoliko meseci, ista ona gospođa iz HR-a javila se Mini sa rečima „Znam da si radia na sebi, i sigurna sam da si sada spremnija za poziciju o kojoj smo pričale ranije. Da li bi želela da budeš uzeta u obzir?“ Ali Mina opet nije bila spremna, jer, umesto da je nastavila da radi na engleskom jeziku, ona je odustala i izgubila motivaciju. Propustila je još jednu priliku. Jedan od razloga je bio nedostatak motivacije, ali bilo je i drugih, poput nedostatka vremena.

Ipak, Mina je nakon nekog vremena shvatila da se ne treba da čeka da se pojavi prilika da bi ona počela aktivno da radi na svom napretku, već da treba da spremna dočeka te prilike. Treba sama da ih privuče svojim znanjem i sposobnostima. 

Poruka ove priče je: Samo zato što Vam SADA možda nije potreban visok nivo engleskog jezika, ne znači da sutra neće. A ako ne budete spremni, propustićete dobre prilike. Jedan od koraka ka napretku jeste pravilna upotreba gramatike, a to se najbolje uči kroz vežbu, greške i ispravke. Za one koji nemaju vremena ili novca za temeljno vežbanje upotrebe glagola i glagolskih vremena na individualnoj nastavi, video kurs gramatike Verb and Tenses je tu kao pomoć i saveznik. 


Samopouzdanje.
Lakoća.
Jasnoća.
Fleksibilnost.

To su reči koje ćete povezivati sa video kursom Verb and Tenses. Sa lakoćom, uz jasna objašnjenja, u vreme i na mestu gde vam najviše odgovara, i uz mnoštvo vežbi sa ispravkama grešaka, steći ćete samopouzdanje pri korišćenju glagola i glagolskih vremena.

Ovaj video kurs engleskog jezika tu je da Vam pomogne da postignete svoje ciljeve.

Već više od 10 godina radim sa ljudima različitih profila, a najviše sa vlasnicima biznisa i onima koji su na visokim pozicijama u internacionalnim kompanijama. Najčešće je to individualna nastava, i kroz tu nastavu imam priliku da dobro upoznam svoje polaznike i njihove potrebe, ali isto tako i da shvatim šta je to što njih najviše muči pri učenju jezika.
Naravno, na nastavi su da bi vežbali komunikaciju, i na samoj nastavi ja ne pričam mnogo, već sam tu da postavljam pitanja, vodim kroz temu, ispravljam greške i navedem polaznika da objasni zašto je to greška a ispravna struktura ispravna. Ovako polaznici aktivno učestvuju u procesu učenja i na nastavi upotrebljavaju jezik, ne slušaju nastavnicu kako drži predavanja. Ovo se zaista pokazalo kao odličan metod. 

Ipak, nekada je stvarno potrebno proći i kroz objašnjenja, što ja uvek savetujem svojim polaznicima da urade – da samostalno, pre časa ili nakon njega prođu kroz gramatička pravila, a na času ih pojasnimo ako je potrebno, upotrebljavamo u kontekstu i ispravljamo greške.
Nekada prosto nije lako sve to učiti samostalno. Nekada nije ni do lakoće već do motivacije i užitka. Iz tog razloga sam snimila ovaj kurs – kako bih prvenstveno svojim polaznicima pružila video lekcije kroz koje će moći po potrebi da prođu kako bi se podsetili pravila koja ćemo na času upotrebljavati. 

 

Zašto baš glagoli i glagolska vremena? 

Zato što su glagoli ti koje koristimo da govorimo o aktivnostima. Oni su vodilje svakog jezika. Pogledajte samo koliko sam glagola koristila u ovom tekstu, i i sve će biti jasnije. Većina polaznika na nastavi ima problem upravo sa upotrebom glagola i glagolskih vremena i oblika. Zato je nastao ovaj kurs – kako bi olakšao pravilno korišććenje jezika mojim dragim polaznicima. 

Pre zvaničnog puštanja ovog kursa engleskog jezika u prodaju, za pratioce sa Instagrama i čitaoce newsletter-a kurs je bio u pretprodaji. Oni su već stigli da iskuse ovaj program i neki od njih su podelili svoja iskustva. Klikom na sliku možete je uvećati i pročitati. 

 

vAŠE JE SAMO DA SE POSVETITE SEBI!

Šta je uključeno u ovaj video kurs?

Video lekcije

Lekcije su snimljene u video formatu, a polaznici kursa vide nastavnicu i prezentaciju. Lekcije su dužine od 5 do 25 minuta, u zavisnosti od teme. 

 

 

 
 
 Planirani dodaci:
modal verbs
verbs of achievement

 

 

Interaktivni testovi

Svaka tema ima barem jedan test koji polaznici mogu da urade jednom ili više puta. Svaki test se radi u aplikaciji, i nakon njegovog završetka se vide ispravke grešaka i rezultati. Ovi testovi se koriste za dodatnu vežbu, ponavljanje pređenog gradiva, kao i za dodatno učenje. 

Eknjiga gramatike

Sve teme koje su obrađene na kursu dostupne su Vam i u PDF formatu na 73 strane. Ukoliko želite da se podsetite pređenog gradiva a nemate vremena da ponovo pređete lekciju u tom trenutku, možete se podsetiti iz eknjige. 

Jedna cena - doživotni pristup lekcijama
5000 RSD

  • 270+ minuta video materijala
  • 21+ interaktivnih vežbi/ testova
  • eknjiga gramatike gde je svo gradivo iz video lekcija na 73 strane
  • pristup svim budućim video lekcijama i sadržajima

1

Popunite formu sa svojim podacima

Bitno je da upišete svoju GMAIL adresu kako biste mogli sa lakoćom i nesmetano da pristupate kursu.

2

Dobićete povratni imejl sa pristupom kursu i podacima za uplatu

Pre nego što uplatite, moći ćete da besplatno pogledate kurs na sat vremena, i utvrdite da je kurs zaista za Vas, kao i da Vam odgovaraju moja energija i način rada.

3

Po uplati dobijate trajan pristup kursu

Jednom kada kupite kurs, Vi zapravo kupujete i sve njegove sledeće dodatke. To znači da sve dodatne lekcije koje će kasnije biti postavljene dobijate bez dodatnog plaćanja. Jednom kada kupite ovaj video kurs, dobijate trajan pristup istom. 

Naši zadovoljni polaznici

Više od
300 polaznika je privuklo bolje poslovne i životne prilike uz nas

Pridružite im se i počnite danas da radite na svom boljem sutra.

Branka Jović
Branka Jović
Inženjer projektnog menadžmenta, Srbija
Opširnije
Jelena je izuzetno profesionalna, uvek nasmejana i spremna da motiviše i one koji nemaju često mogućnost za komunikaciju na engleskom jeziku. Pohađanje njenih kurseva je osveženje kako za engleski jezik tako i za motivaciju i želju za većim radom na sebi. Profesor bez konkurencije.
Jelena Kukoleča
Jelena Kukoleča
Web Developer, Holandija
Opširnije
Do škole JCR došla sam po preporuci. Pošto radim na inostranom tržištu, visok nivo poznavanja engleskog jezika mi je više nego potreban, a škola Jelene Ćirić Rapoš mi je pomogla da taj nivo i dostignem. Časovi su veoma kvalitetni, zanimljivi, interaktivni i prilagođeni Vašim potrebama i Vašim ciljevima. Ja bih ovu školu engleskog jezika preporučila svima koji želel da usavrše svoj engleski jezik uz fantastičnog predavača.
Valentina Macura
Valentina Macura
Trgovac, Švedska
Opširnije
Moja iskrena preporuka Jelene C.R. Ima fenomenalne vestine prenošenja znanja, svaki čas je bio zanimljiv i drugaciji i najvažnije dogodio se vidni napredak mog engleskog jezika. Profesionalna, savesna i talentovani ekspert engleskog jezika i sigurna sam da ce svako ko sa njom bude radio podici svoje znanje na zavidan nivo.
Marija Mirić
Marija Mirić
Hemičar, Srbija
Opširnije
Iskrena preporuka za Jelenu C. R., koja je izuzetno strucna i profesonalna. Svaki cas je drugaciji i zanimljiv, nedoumice se vrlo brzo i lako razjasne i razrese. Buduci da se insistira na pravilnom izgovoru i intonaciji, smatram da je ovo najbolji nacin ucenja jezika. Zahvaljujuci prijatnoj atmosferi, pohadjanje casova je pravo uzivanje!
Ella Polak
Ella Polak
Management and Sales Assistant, Srbija
Opširnije
Na kursu poslovnog engleskog jezika u JCR English vidim napredak svojih veština na svakom času. Za mene je velika prednost u tome da je časove moguće imati bilo gde, i da su prilagodljivi mojim potrebama. Nekada nije lako, ali nikada nije dosadno. Bila sam na više kurseva engleskog jezika, ali mogu da kažem da sam ovim najviše zadovoljna, i preporučila bih JCR English svima koji žele da nauče poslovni engleski jezik i oslobode se u formalnoj komunikaciji sa klijentima i partnerima iz inostranstva.
Marija Milekić
Marija Milekić
Suvlasnik kompanije, Srbija
Opširnije
JCR English je online centar za učenje engleskog jezika gde ja učim poslovni engleski. Rado sam preporučila svojim dobrim prijateljicama da se upišu na nastavu, što su i uradile posle probnog časa. Zadovoljna sam kursom, i kada završim ovaj na kom sam trenutno, želim da nastavim da napredujem. Pored sticanja znanja, veština i samopouzdanja u komunikaciji na engleskom, uživam u vremenu provedenom na času jer je atmosfera uvek opuštena, vedra, a časovi zanimljivi.
Milica Kezović
Milica Kezović
Ekonomista, Srbija
Opširnije
Iskrena preporuka za JCR English online kurseve i profesorku Jelenu. Kurs poslovnog engleskog je lepo osmišljen, časovi su zanimljivi. Pored učenja jezika, učimo i poslovni bonton i lepo ponašanje u određenim poslovnim situacijama. Profesorka Jelena je dosta posvećena i detaljna. Zna kako da se posveti svakom pojedincu, dobar je pedagog i lepo prenosi znanje. Dobra stvar je i besplatan probni čas na kome možete videti da li vam ovakav način nastave odgovara. Prednost ovog vida nastave je to što imate video koji možete da preslušate i ne gubite vreme na prevoz.
Milica Mašić
Milica Mašić
Menadžer za kontrolu kvaliteta, Srbija
Opširnije
Topla preporuka za kurs poslovnog engleskog. Pored učenja engleskog jezika učimo kako da se ponašamo u svakodnevnim situacijama na poslu. Na časovima je odlična atmosfera. Nastavnica Jelena je veoma profesionalna i prijatna, trudi se da se svima jednako posveti i tačno zna gde svakom od nas treba više pažnje posvetiti. Stalo joj je do napretka svakog pojedinca. Odlična stvar je što za svaki čas imamo snimak i tako sami možemo da ponovimo gradivo i da pratimo svoj napredak.
Franciška Drobnjik
Franciška Drobnjik
Menadžer ugostiteljskog objekta, Srbija
Opširnije
Moja iskrena preporuka za stvarno savrsenog i predavača, koja odlicno prenosi znanje engleskog jezika. Vrlo dobro motivira ucenike i trudi se da vam bude sto pristupacnija oko bilo kojih nejasnoca i da bi sto bolje savladali gradivo. Prezadovoljna sam ❤️👍
Marija Stojanović
Marija Stojanović
Ekonomista, Srbija
Opširnije
Draga Jelena, Ovim putem ću prvo izraziti zahvalnost za sav trud kojim doprinosiš da nam je učenje sa tobom fenomenalno. Test kviz koji si napravila mi se jako dopao, prvenstveno što materijal na video časovima je kratak, koncizan ali najbitnije sve je obuhvaćeno. Takođe postavljeni zadaci su jasni i već pri prvom pregledu možeš i sam sebe da oceniš sa znanjem, a najbolje je što možes i nakon urađenog testa da sebe i iskontrolišeš. Preporučila bih svakako svima koji žele da napreduju, a i kao i zabavu u kojoj možeš da se opustiš, a uz to i naučiš. Ukoliko imate strah od nepoznatog tu je tim iz JCR English koji ce Vam pomoći da ga savladate. Sve najbolje Vam želim u narednim angažovanjima i prenošenju znanja svim polaznicima. Veliki pozdrav!
Ana Vrenčev
Ana Vrenčev
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Sve je lepo objašnjeno, meni je čak i prijatan tvoj glas sto mi je jako i bitno pošto te slušam. I ovo stvarno mnogo znači ljudima koji bih hteli ubrzano da nauče neke osnove engleskog jezika. Sve u svemu… Samo pozitivni komentari…
Milena Marković
Milena Marković
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Video kurs engleskog jezika za početnike mi odgovara, odličan je, informativan… Dobro objašnjavate, lako se može razumeti, za početnike je sasvim u redu, zamerki za sada nemam.
Milica Lazović
Milica Lazović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Engleski sam učila kroz školovanje, ali uvek sam imala osećaj da mi gramatika nije dovoljno dobra, a vokabular nije dovoljno bogat. Kroz video kurs engleskog jezika za početnike podsetila sam se onog što sam znala, i naučila neka nova znanja potrebna za svakodnevnu komunikaciju. Sada mogu sa više samopouzdanja da učestvujem u konverzaciji na engleskom jeziku.
Branka Jović
Branka Jović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Nisam početnik, ali na ovom kursu sam se podsetila nekih gramatičkih struktura i reči koje sam zaboravila. Ovaj video kurs engleskog jezika koristim kao dopunu konverzacionom kursu poslovnog engleskog jezika, i zadovoljna sam, pogotovu što je sve objašnjeno na način koji svako može da razume.
Nataša Koljenšić
Nataša Koljenšić
Softverski inženjer, Srbija
Opširnije
Do sada sam pohađala bar deset kurseva engleskog jezika u periodu od preko 30 godina. Utisci sa ovog poslednjeg su izuzetni , najbolji do sada . Profesorica je izuzetno kulturna, vesela, širi pozitivnu energiju i spremna je da nam pomogne kako na času tako i van njega. Svakom preporučujem ovaj kurs i JCR školu engleskog jezika.
Prethodna
Sledeći

Vi pitate, mi odgovaramo!

Ovde možete naći odgovore na često postavljana pitanja. Ako nakon čitanja svih informacija sa ove stranice imate dodatna pitanja, slobodno se možete javiti putem imejla: office@jcrenglish.com.

Jelena Ćirić Rapoš. Ko je ona?
– Master filolog anglista sa 10 godina iskustva u pomaganju polaznicima da na najefikasniji način savladaju jezik, i 5 godina iskustva u kreiranju video kurseva prema potrebama polaznika

Nije. Da biste bez poteškoća učestvovali u ovoj video nastavi i radili vežbe, potrebno je da ste barem na A2 nivou. 

Ako ste potpuni početnik, bolji izbor za Vas je Video kurs engleskog jezika za početnike. 

Kada kupite kurs, dobijate trajan pristup istom, što znači da možete da mu pristupate  kada god želite, da gledate lekcije koliko god puta želite, i da mu se vratite i nakon nekoliko godina, ako budete želeli.

Kada se radi o minutaži, kurs za sada sadrži okvirnih 270 minuta, tj oko 4.5 sata video materijala.

Kurs kupujete nakon dobijenog besplatnog pristupa od sat vremena. Za tih sat vremena možete da pogledate kako držim nastavu i uverite se da se moj način prenošenja znanja podudara sa Vašim načinom učenja. Dakle, nećete kupiti kurs ako Vam se ne dopadne.

Možete, u tom slučaju me možete kontaktirati kako bismo odredili konačni iznos.

Spremni ste da pokrenete svoj napredak?

Kupite video kurs Verb and Tenses i počnite sa učenjem odmah. 

Prijavite se!

© Sav sadržaj ove web stranice vlasništvo je JCR English i Jelene Ćirić Rapoš. Svako kopiranje i umnožavanje bez prethodne pismene dozvole je zabranjeno.

Praznično poklanjanje se nastavlja!

Poklon video kurs

Creative Vocabulary Acquisition (Kreativno usvajanje vokabulara)

Uz svaki kupljen video kurs na B1 ili B2 nivou u toku Januara.