fbpx

PRAKTIČNI I ODMAH PRIMENLJIVI ONLINE KURS

ENGLESKOG JEZIKA

Dosta Vam je da drugi dobijaju prilike koje Vi zaslužujete samo jer bolje znaju engleski jezik, a muka vam je od gubljenja vremena i novca na kurseve na kojima ništa ne postižete?

Temeljni i efikasni online kursevi engleskog jezika na kojima znanje stičete i odmah primenjujete iz udobnosti svog doma, prevoza ili kancelarije; na pauzi između sastanaka, dok deca dremaju, ili dok čekate (bilo šta), možete svoje vreme pametno iskoristiti za sopstveni napredak! 

Učenje engleskog jezika online nikada nije bilo efikasnije. Odaberite video kurs engleskog jezika koji Vam je najpotrebniji u ovom trenutku, i neka napredak počne.

PROBLEM

  • U današnje vreme teško je naći ili zadržati dobar posao bez dobrog/odličnog znanja engleskog jezika.
  • Od svog posla ili porodičnih obaveza, ne stižete ili ste preumorni da pohađate redovnu nastavu.
  • Ako i zakažete individualne časove, često ih otkazujete jer imate nepredvidiv raspored.

 

REŠENJE

  • Kupite video kurs engleskog jezika i dobićete trajan pristup kursu na kom možete da učite bilo kad i bilo gde (u prevozu, dnevnoj sobi, kancelariji, pa čak i u toaletu, uz jutarnju kafu, između sastanaka na poslu ili kad svi ukućani zaspe.
  • Radite u svom tempu i steknite komunikacijske veštine koje su Vam potrebne da biste živeli kvalitetom života koji želite, bez žrtvovanja vremena sa porodicom ili prijateljima.

ENGLESKI JEZIK ONLINE

PRILIKE NE ČEKAJU – NEMOJTE NI VI.

Postignite svoje lične i poslovne ciljeve uz odabrani kurs engleskog jezika u JCR English.

400+ zadovoljnih polaznika

Engleski za početnike (A1)

Nakon ovog kursa, sa samopouzdanjem moći ćete da se predstavite, date informacije o sebi, svojoj porodici, navikama, aktivnostima koje ste prethodno završili (prošlo vreme), planiranim aktivnostima (buduće vreme). Moći ćete da se snađete na aerodromu, u restoranu, hotelu, prodavnici, bolnici, itd. 

35 + video lekcija
3 vežbe čitanja i kritičkog razmišljanja
4 diktata
30+ testova

Engleski jezik A2

Naučićete vokabular, gramatičke i jezičke strukture potrebne da bez straha komunicirate u svakodnevnim životnim situacijama. 

14 modula (2-3 lekcije po modulu
14 testova
1 završni test

Engleski jezik B1

Moći ćete da razumete i komunicirate u različitim situacijama u školi, na poslu, na putovanjima, i slično. Vaše znanje engleskog jezika dostići će srednji nivo, koji je uglavnom  najniži zahtevan nivo za dobijanje posla u inostranoj kompaniji.

12 modula (2-3 lekcije po modulu
12 testova
1 završni test

Engleski jezik B2

Kroz ovaj kurs engleskog jezika znatno ćete obogatiti svoj vokabular i sa jasnoćom i lakoćom ćete moći da diskutujete o najrazličitijim temama. Kroz interaktivne vežbe u toku samih lekcija i nakon njih, bićete aktivno uključeni u nastavu i učićete efikasno. 

12 modula (lekcije u svakom modulu po nekoliko lekcija) 
12 testova
1 završni test

BONUS

Polaznici svih video kurseva opšteg engleskog jezika mogu da učestvuju u bonus aktivnosti bez dodatne naplate.

Do kraja februara se možete prijaviti za martovsku aktivnost – od ponuđene tri teme odabraćete jednu i pisaćete pisani rad. Dobićete ispravke i savete za unapređenje veština pisanja i upotrebe jezika u roku od 3 dana.

 

SPECIJALIZOVANI KURSEVI ENGLESKOG JEZIKA

Verb and Tenses

Na video kursu koji se bavi glagolima i glagolskim vremenima napokon ćete savladati pravilnu upotrebu najbitnijih jezičkih pravila koji će Vam olakšati korišćenje engleskog jezika i pomoći u podizanju samopouzdanja u komunikaciji. 

Successful Business Email Writing

Ovaj video kurs pomoći će Vam da steknete samopouzdanje i sa lakoćom i profesionalnošću pišete poslovne imejlove međunarodnim klijentima i saradnicima.

Get Your Dream Job

Ako ste kvalifikovani za posao koji želite, i želite da naučite kako pravilno da iskomunicirate u CV-u, propratnom pismu, na razgovoru za posao, kao i nakon njega, onda pohađanje video kursa Get Your Dream Job pravi korak.

Creative Vocabulary Acquisition

Na ovom mini kursu od 14 video lekcija, pored toga što ćete naučiti mnogo reči, izraza i idioma, naučićete da na najefikasniji način učite reči, i to ćete moći da primenite na učenje bilo kog jezika. Ovaj kurs zahteva intenzivan rad sa Vaše strane, ali i donosi fenomenalne rezultate u kratkom roku.

Koji su koraci nakon što kliknete dugme iznad?

1

Popunite formu sa svojim podacima

Bitno je da upišete svoju GMAIL adresu kako biste mogli sa lakoćom i nesmetano da pristupate kursu.

2

Dobićete povratni imejl sa pristupom kursu i podacima za uplatu

Pre nego što uplatite, moći ćete da besplatno pogledate kurs na sat vremena, i utvrdite da je kurs zaista za Vas, kao i da Vam odgovaraju moja energija i način rada.

3

Po uplati dobijate trajan pristup kursu

Jednom kada kupite kurs, Vi zapravo kupujete i sve njegove sledeće dodatke. To znači da sve dodatne lekcije koje će kasnije biti postavljene dobijate bez dodatnog plaćanja. Jednom kada kupite ovaj video kurs, dobijate trajan pristup istom. 

Naši zadovoljni polaznici

Više od
400 polaznika je privuklo bolje poslovne i životne prilike uz nas

Pridružite im se i počnite danas da radite na svom boljem sutra.

Branka Jović
Branka Jović
Inženjer projektnog menadžmenta, Srbija
Opširnije
Jelena je izuzetno profesionalna, uvek nasmejana i spremna da motiviše i one koji nemaju često mogućnost za komunikaciju na engleskom jeziku. Pohađanje njenih kurseva je osveženje kako za engleski jezik tako i za motivaciju i želju za većim radom na sebi. Profesor bez konkurencije.
Jelena Kukoleča
Jelena Kukoleča
Web Developer, Holandija
Opširnije
Do škole JCR došla sam po preporuci. Pošto radim na inostranom tržištu, visok nivo poznavanja engleskog jezika mi je više nego potreban, a škola Jelene Ćirić Rapoš mi je pomogla da taj nivo i dostignem. Časovi su veoma kvalitetni, zanimljivi, interaktivni i prilagođeni Vašim potrebama i Vašim ciljevima. Ja bih ovu školu engleskog jezika preporučila svima koji želel da usavrše svoj engleski jezik uz fantastičnog predavača.
Valentina Macura
Valentina Macura
Trgovac, Švedska
Opširnije
Moja iskrena preporuka Jelene C.R. Ima fenomenalne vestine prenošenja znanja, svaki čas je bio zanimljiv i drugaciji i najvažnije dogodio se vidni napredak mog engleskog jezika. Profesionalna, savesna i talentovani ekspert engleskog jezika i sigurna sam da ce svako ko sa njom bude radio podici svoje znanje na zavidan nivo.
Marija Mirić
Marija Mirić
Hemičar, Srbija
Opširnije
Iskrena preporuka za Jelenu C. R., koja je izuzetno strucna i profesonalna. Svaki cas je drugaciji i zanimljiv, nedoumice se vrlo brzo i lako razjasne i razrese. Buduci da se insistira na pravilnom izgovoru i intonaciji, smatram da je ovo najbolji nacin ucenja jezika. Zahvaljujuci prijatnoj atmosferi, pohadjanje casova je pravo uzivanje!
Ella Polak
Ella Polak
Management and Sales Assistant, Srbija
Opširnije
Na kursu poslovnog engleskog jezika u JCR English vidim napredak svojih veština na svakom času. Za mene je velika prednost u tome da je časove moguće imati bilo gde, i da su prilagodljivi mojim potrebama. Nekada nije lako, ali nikada nije dosadno. Bila sam na više kurseva engleskog jezika, ali mogu da kažem da sam ovim najviše zadovoljna, i preporučila bih JCR English svima koji žele da nauče poslovni engleski jezik i oslobode se u formalnoj komunikaciji sa klijentima i partnerima iz inostranstva.
Marija Milekić
Marija Milekić
Suvlasnik kompanije, Srbija
Opširnije
JCR English je online centar za učenje engleskog jezika gde ja učim poslovni engleski. Rado sam preporučila svojim dobrim prijateljicama da se upišu na nastavu, što su i uradile posle probnog časa. Zadovoljna sam kursom, i kada završim ovaj na kom sam trenutno, želim da nastavim da napredujem. Pored sticanja znanja, veština i samopouzdanja u komunikaciji na engleskom, uživam u vremenu provedenom na času jer je atmosfera uvek opuštena, vedra, a časovi zanimljivi.
Milica Kezović
Milica Kezović
Ekonomista, Srbija
Opširnije
Iskrena preporuka za JCR English online kurseve i profesorku Jelenu. Kurs poslovnog engleskog je lepo osmišljen, časovi su zanimljivi. Pored učenja jezika, učimo i poslovni bonton i lepo ponašanje u određenim poslovnim situacijama. Profesorka Jelena je dosta posvećena i detaljna. Zna kako da se posveti svakom pojedincu, dobar je pedagog i lepo prenosi znanje. Dobra stvar je i besplatan probni čas na kome možete videti da li vam ovakav način nastave odgovara. Prednost ovog vida nastave je to što imate video koji možete da preslušate i ne gubite vreme na prevoz.
Milica Mašić
Milica Mašić
Menadžer za kontrolu kvaliteta, Srbija
Opširnije
Topla preporuka za kurs poslovnog engleskog. Pored učenja engleskog jezika učimo kako da se ponašamo u svakodnevnim situacijama na poslu. Na časovima je odlična atmosfera. Nastavnica Jelena je veoma profesionalna i prijatna, trudi se da se svima jednako posveti i tačno zna gde svakom od nas treba više pažnje posvetiti. Stalo joj je do napretka svakog pojedinca. Odlična stvar je što za svaki čas imamo snimak i tako sami možemo da ponovimo gradivo i da pratimo svoj napredak.
Franciška Drobnjik
Franciška Drobnjik
Menadžer ugostiteljskog objekta, Srbija
Opširnije
Moja iskrena preporuka za stvarno savrsenog i predavača, koja odlicno prenosi znanje engleskog jezika. Vrlo dobro motivira ucenike i trudi se da vam bude sto pristupacnija oko bilo kojih nejasnoca i da bi sto bolje savladali gradivo. Prezadovoljna sam ❤️👍
Marija Stojanović
Marija Stojanović
Ekonomista, Srbija
Opširnije
Draga Jelena, Ovim putem ću prvo izraziti zahvalnost za sav trud kojim doprinosiš da nam je učenje sa tobom fenomenalno. Test kviz koji si napravila mi se jako dopao, prvenstveno što materijal na video časovima je kratak, koncizan ali najbitnije sve je obuhvaćeno. Takođe postavljeni zadaci su jasni i već pri prvom pregledu možeš i sam sebe da oceniš sa znanjem, a najbolje je što možes i nakon urađenog testa da sebe i iskontrolišeš. Preporučila bih svakako svima koji žele da napreduju, a i kao i zabavu u kojoj možeš da se opustiš, a uz to i naučiš. Ukoliko imate strah od nepoznatog tu je tim iz JCR English koji ce Vam pomoći da ga savladate. Sve najbolje Vam želim u narednim angažovanjima i prenošenju znanja svim polaznicima. Veliki pozdrav!
Ana Vrenčev
Ana Vrenčev
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Sve je lepo objašnjeno, meni je čak i prijatan tvoj glas sto mi je jako i bitno pošto te slušam. I ovo stvarno mnogo znači ljudima koji bih hteli ubrzano da nauče neke osnove engleskog jezika. Sve u svemu… Samo pozitivni komentari…
Milena Marković
Milena Marković
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Video kurs engleskog jezika za početnike mi odgovara, odličan je, informativan… Dobro objašnjavate, lako se može razumeti, za početnike je sasvim u redu, zamerki za sada nemam.
Milica Lazović
Milica Lazović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Engleski sam učila kroz školovanje, ali uvek sam imala osećaj da mi gramatika nije dovoljno dobra, a vokabular nije dovoljno bogat. Kroz video kurs engleskog jezika za početnike podsetila sam se onog što sam znala, i naučila neka nova znanja potrebna za svakodnevnu komunikaciju. Sada mogu sa više samopouzdanja da učestvujem u konverzaciji na engleskom jeziku.
Branka Jović
Branka Jović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Nisam početnik, ali na ovom kursu sam se podsetila nekih gramatičkih struktura i reči koje sam zaboravila. Ovaj video kurs engleskog jezika koristim kao dopunu konverzacionom kursu poslovnog engleskog jezika, i zadovoljna sam, pogotovu što je sve objašnjeno na način koji svako može da razume.
Nataša Koljenšić
Nataša Koljenšić
Softverski inženjer, Srbija
Opširnije
Do sada sam pohađala bar deset kurseva engleskog jezika u periodu od preko 30 godina. Utisci sa ovog poslednjeg su izuzetni , najbolji do sada . Profesorica je izuzetno kulturna, vesela, širi pozitivnu energiju i spremna je da nam pomogne kako na času tako i van njega. Svakom preporučujem ovaj kurs i JCR školu engleskog jezika.
Prethodna
Sledeći

Vi pitate, mi odgovaramo!

Ovde možete naći odgovore na često postavljana pitanja vezana za engleski za početnike – video kurs.

Ako nakon čitanja svih informacija sa ove stranice imate dodatna pitanja, slobodno se možete javiti putem imejla: office@jcrenglish.com. 

Jelena Ćirić Rapoš je predavač na video kursu engleskog jezika za početnike, Verb and Tenses, Get Your Dream Job i Creative Vocabulary Acquisition.

Jelena Kovačević je predavač na video kursevima engleskog jezika za A2, B1 i B2 nivoe.

Obe profesorice su nasmejane i prijatne, i predstavljaju gradivo na efikasan i sistematičan način. Obe su master profesori engleskog jezika i zajedno imaju decenijsko iskustvo u prenošenju znanja.

Video kursevi su tako koncipirani da ste u svakom trenutku aktivno uključeni u nastavu i odgovarate na pitanja, pričate sa profesoricom i ponavljate za njom. DA, možete i hoćete naučiti i unaprediti konverzaciju uz video kurseve. Ipak, ne bi bilo loše da konverzaciju vežbate i uživo sa prijateljima ili porodicom, na individualnoj ili grupnoj nastavi, ili na događajima posebno namenjenim za to jer vežba je ključ održanja veština komunikacije.

U zavisnosti od kursa koji kupite, oni sadrže 10-40 sati u video lekcijama. Ipak, kako ste aktivno uključeni u samu nastavu, biće Vam potrebno više vremena da kurs pređete kvalitetno (radićete vežbe dok Vam je video pauziran, kao i nakon pregledanih lekcia). Koliko tačno vremena će Vam biti potrebno – najviše zavisi od Vas. 

Kada kupite kurs, dobijate trajan pristup istom, što znači da možete da mu pristupate  kada god želite, da gledate lekcije koliko god puta želite, i da mu se vratite i nakon nekoliko godina, ako budete želeli.

Kurs kupujete nakon dobijenog besplatnog pristupa od 24 sata. Za to vreme možete da pogledate kako držimo nastavu i uverite se da se naš način prenošenja znanja podudara sa Vašim načinom učenja. Dakle, nećete kupiti kurs ako Vam se ne dopadne.

Možete.

U slučaju kupovine 2 kursa, dobićete 15% popusta na ceo iznos. Što više kurseva kupite (kupovina više kurseva ima smisla ako kupujete više nivoa ili kupujete za članove tima u firmi) veći je iznos koji ćete uštedeti. 

Nakon uspešno završenog kursa (završenih svih testova sa najmanje 80% tačnih odgovora) dobijate sertifikat o završenom kursu. 

Praznično poklanjanje se nastavlja!

Poklon video kurs

Creative Vocabulary Acquisition (Kreativno usvajanje vokabulara)

Uz svaki kupljen video kurs na B1 ili B2 nivou u toku Januara.