Video kursevi engleskog jezika

Iz udobnosti svog doma, prevoza ili kancelarije; na pauzi između sastanaka, dok deca dremaju, ili dok čekate (bilo šta), možete svoje vreme pametno iskoristiti za sopstveni napredak! 

Učenje engleskog jezika online nikada nije bilo efikasnije. Odaberite video kurs engleskog jezika koji Vam je najpotrebniji u ovom trenutku, i neka napredak počne.

Engleski jezik online- Postignite svoje lične i poslovne ciljeve učenjem

OPŠTI ENGLESKI JEZIK

Engleski za početnike (A1)

Sve što je potrebno kako biste sa samopouzdanjem učestvovali u osnovnoj komunikaciji na engleskom jeziku naučićete na ovom kursu. 

Od početnika do govornika stignite u tempu koji Vama odgovara.

Engleski jezik A2

Naučićete vokabular, gramatičke i jezičke strukture potrebne da bez straha komunicirate u svakodnevnim životnim situacijama. 

14 modula (2-3 lekcije po modulu
14 testova
1 završni test
1 individualni konverzacijski čas od 25 minuta

Engleski jezik B1

Nakon završenog video kursa engleskog jezika za B1 nivo, moći ćete da razumete i komunicirate u različitim situacijama u školi, na poslu, na putovanjima, i slično. Vaše znanje engleskog jezika dostići će srednji nivo, koji je uglavnom  najniži zahtevan nivo za dobijanje posla u inostranoj kompaniji.

 

12 modula (2-3 lekcije po modulu
12 testova
1 završni test
1 individualni konverzacijski čas od 25 minuta

Engleski jezik B2

Kroz ovaj kurs engleskog jezika znatno ćete obogatiti svoj vokabular i sa jasnoćom i lakoćom ćete moći da diskutujete o najrazličitijim temama. Kroz interaktivne vežbe u toku samih lekcija i nakon njih, bićete aktivno uključeni u nastavu i učićete efikasno. 

 

12 modula (lekcije u svakom modulu po nekoliko lekcija) 
12 testova
1 završni test
1 individualni konverzacijski čas od 25 minuta

 

 

 

Paket video kurseva

  • Trajni pristup kursevima i svim njihovim budućim dodacima
  • Video lekcije uz koje ćete naučiti sve što je potrebno da biste komunicirali na engleskom jeziku u inostranstvu ili internacionalnoj poslovnoj sredini
  • Interaktivne vežbe u sklopu video lekcija uz koje ćete aktivno učestvovati u video nastavi
  • mnoštvo testova i vežbi nakon kojih odmah dobijate ispravke grešaka

SPECIJALIZOVANI KURSEVI ENGLESKOG JEZIKA

Verb and Tenses

Na video kursu koji se bavi glagolima i glagolskim vremenima napokon ćete savladati pravilnu upotrebu najbitnijih jezičkih pravila koji će Vam olakšati korišćenje engleskog jezika i pomoći u podizanju samopouzdanja u komunikaciji. 

Successful Business Email Writing

Ovaj video kurs pomoći će Vam da steknete samopouzdanje i sa lakoćom i profesionalnošću pišete poslovne imejlove međunarodnim klijentima i saradnicima.

Get Your Dream Job

Ako ste kvalifikovani za posao koji želite, i želite da naučite kako pravilno da iskomunicirate u CV-u, propratnom pismu, na razgovoru za posao, kao i nakon njega, onda pohađanje video kursa Get Your Dream Job pravi korak.

Koji su koraci nakon što kliknete dugme iznad?

1

Popunite formu sa svojim podacima

Bitno je da upišete svoju GMAIL adresu kako biste mogli sa lakoćom i nesmetano da pristupate kursu.

2

Dobićete povratni imejl sa pristupom kursu i podacima za uplatu

Pre nego što uplatite, moći ćete da besplatno pogledate kurs na sat vremena, i utvrdite da je kurs zaista za Vas, kao i da Vam odgovaraju moja energija i način rada.

3

Po uplati dobijate trajan pristup kursu

Jednom kada kupite kurs, Vi zapravo kupujete i sve njegove sledeće dodatke. To znači da sve dodatne lekcije koje će kasnije biti postavljene dobijate bez dodatnog plaćanja. Jednom kada kupite ovaj video kurs, dobijate trajan pristup istom. 

Naši zadovoljni polaznici

Više od
300 polaznika je privuklo bolje poslovne i životne prilike uz nas

Pridružite im se i počnite danas da radite na svom boljem sutra.

Branka Jović
Branka Jović
Inženjer projektnog menadžmenta, Srbija
Read More
Jelena je izuzetno profesionalna, uvek nasmejana i spremna da motiviše i one koji nemaju često mogućnost za komunikaciju na engleskom jeziku. Pohađanje njenih kurseva je osveženje kako za engleski jezik tako i za motivaciju i želju za većim radom na sebi. Profesor bez konkurencije.
Jelena Kukoleča
Jelena Kukoleča
Web Developer, Holandija
Read More
Do škole JCR došla sam po preporuci. Pošto radim na inostranom tržištu, visok nivo poznavanja engleskog jezika mi je više nego potreban, a škola Jelene Ćirić Rapoš mi je pomogla da taj nivo i dostignem. Časovi su veoma kvalitetni, zanimljivi, interaktivni i prilagođeni Vašim potrebama i Vašim ciljevima. Ja bih ovu školu engleskog jezika preporučila svima koji želel da usavrše svoj engleski jezik uz fantastičnog predavača.
Valentina Macura
Valentina Macura
Trgovac, Švedska
Read More
Moja iskrena preporuka Jelene C.R. Ima fenomenalne vestine prenošenja znanja, svaki čas je bio zanimljiv i drugaciji i najvažnije dogodio se vidni napredak mog engleskog jezika. Profesionalna, savesna i talentovani ekspert engleskog jezika i sigurna sam da ce svako ko sa njom bude radio podici svoje znanje na zavidan nivo.
Marija Mirić
Marija Mirić
Hemičar, Srbija
Read More
Iskrena preporuka za Jelenu C. R., koja je izuzetno strucna i profesonalna. Svaki cas je drugaciji i zanimljiv, nedoumice se vrlo brzo i lako razjasne i razrese. Buduci da se insistira na pravilnom izgovoru i intonaciji, smatram da je ovo najbolji nacin ucenja jezika. Zahvaljujuci prijatnoj atmosferi, pohadjanje casova je pravo uzivanje!
Ella Polak
Ella Polak
Management and Sales Assistant, Srbija
Read More
Na kursu poslovnog engleskog jezika u JCR English vidim napredak svojih veština na svakom času. Za mene je velika prednost u tome da je časove moguće imati bilo gde, i da su prilagodljivi mojim potrebama. Nekada nije lako, ali nikada nije dosadno. Bila sam na više kurseva engleskog jezika, ali mogu da kažem da sam ovim najviše zadovoljna, i preporučila bih JCR English svima koji žele da nauče poslovni engleski jezik i oslobode se u formalnoj komunikaciji sa klijentima i partnerima iz inostranstva.
Marija Milekić
Marija Milekić
Suvlasnik kompanije, Srbija
Read More
JCR English je online centar za učenje engleskog jezika gde ja učim poslovni engleski. Rado sam preporučila svojim dobrim prijateljicama da se upišu na nastavu, što su i uradile posle probnog časa. Zadovoljna sam kursom, i kada završim ovaj na kom sam trenutno, želim da nastavim da napredujem. Pored sticanja znanja, veština i samopouzdanja u komunikaciji na engleskom, uživam u vremenu provedenom na času jer je atmosfera uvek opuštena, vedra, a časovi zanimljivi.
Milica Kezović
Milica Kezović
Ekonomista, Srbija
Read More
Iskrena preporuka za JCR English online kurseve i profesorku Jelenu. Kurs poslovnog engleskog je lepo osmišljen, časovi su zanimljivi. Pored učenja jezika, učimo i poslovni bonton i lepo ponašanje u određenim poslovnim situacijama. Profesorka Jelena je dosta posvećena i detaljna. Zna kako da se posveti svakom pojedincu, dobar je pedagog i lepo prenosi znanje. Dobra stvar je i besplatan probni čas na kome možete videti da li vam ovakav način nastave odgovara. Prednost ovog vida nastave je to što imate video koji možete da preslušate i ne gubite vreme na prevoz.
Milica Mašić
Milica Mašić
Menadžer za kontrolu kvaliteta, Srbija
Read More
Topla preporuka za kurs poslovnog engleskog. Pored učenja engleskog jezika učimo kako da se ponašamo u svakodnevnim situacijama na poslu. Na časovima je odlična atmosfera. Nastavnica Jelena je veoma profesionalna i prijatna, trudi se da se svima jednako posveti i tačno zna gde svakom od nas treba više pažnje posvetiti. Stalo joj je do napretka svakog pojedinca. Odlična stvar je što za svaki čas imamo snimak i tako sami možemo da ponovimo gradivo i da pratimo svoj napredak.
Franciška Drobnjik
Franciška Drobnjik
Menadžer ugostiteljskog objekta, Srbija
Read More
Moja iskrena preporuka za stvarno savrsenog i predavača, koja odlicno prenosi znanje engleskog jezika. Vrlo dobro motivira ucenike i trudi se da vam bude sto pristupacnija oko bilo kojih nejasnoca i da bi sto bolje savladali gradivo. Prezadovoljna sam ❤️👍
Marija Stojanović
Marija Stojanović
Ekonomista, Srbija
Read More
Draga Jelena, Ovim putem ću prvo izraziti zahvalnost za sav trud kojim doprinosiš da nam je učenje sa tobom fenomenalno. Test kviz koji si napravila mi se jako dopao, prvenstveno što materijal na video časovima je kratak, koncizan ali najbitnije sve je obuhvaćeno. Takođe postavljeni zadaci su jasni i već pri prvom pregledu možeš i sam sebe da oceniš sa znanjem, a najbolje je što možes i nakon urađenog testa da sebe i iskontrolišeš. Preporučila bih svakako svima koji žele da napreduju, a i kao i zabavu u kojoj možeš da se opustiš, a uz to i naučiš. Ukoliko imate strah od nepoznatog tu je tim iz JCR English koji ce Vam pomoći da ga savladate. Sve najbolje Vam želim u narednim angažovanjima i prenošenju znanja svim polaznicima. Veliki pozdrav!
Ana Vrenčev
Ana Vrenčev
za video kurs engleskog jezika za početnike
Read More
Sve je lepo objašnjeno, meni je čak i prijatan tvoj glas sto mi je jako i bitno pošto te slušam. I ovo stvarno mnogo znači ljudima koji bih hteli ubrzano da nauče neke osnove engleskog jezika. Sve u svemu… Samo pozitivni komentari…
Milena Marković
Milena Marković
za video kurs engleskog jezika za početnike
Read More
Video kurs engleskog jezika za početnike mi odgovara, odličan je, informativan… Dobro objašnjavate, lako se može razumeti, za početnike je sasvim u redu, zamerki za sada nemam.
Milica Lazović
Milica Lazović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Read More
Engleski sam učila kroz školovanje, ali uvek sam imala osećaj da mi gramatika nije dovoljno dobra, a vokabular nije dovoljno bogat. Kroz video kurs engleskog jezika za početnike podsetila sam se onog što sam znala, i naučila neka nova znanja potrebna za svakodnevnu komunikaciju. Sada mogu sa više samopouzdanja da učestvujem u konverzaciji na engleskom jeziku.
Branka Jović
Branka Jović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Read More
Nisam početnik, ali na ovom kursu sam se podsetila nekih gramatičkih struktura i reči koje sam zaboravila. Ovaj video kurs engleskog jezika koristim kao dopunu konverzacionom kursu poslovnog engleskog jezika, i zadovoljna sam, pogotovu što je sve objašnjeno na način koji svako može da razume.
Nataša Koljenšić
Nataša Koljenšić
Softverski inženjer, Srbija
Read More
Do sada sam pohađala bar deset kurseva engleskog jezika u periodu od preko 30 godina. Utisci sa ovog poslednjeg su izuzetni , najbolji do sada . Profesorica je izuzetno kulturna, vesela, širi pozitivnu energiju i spremna je da nam pomogne kako na času tako i van njega. Svakom preporučujem ovaj kurs i JCR školu engleskog jezika.
Previous
Next