fbpx

Podignite svoj biznis na viši nivo uz našu pomoć!

Kurs poslovnog engleskog jezika

Želite li da Vaš tim savlada sve oblasti poslovne komunikacije na engleskom jeziku u pisanom i govornom obliku? Želite li da značajno podignete  produktivnost i efikasnost u komunikaciji sa inostranim saradnicima, klijentima, kolegama i zaposlenima? Onda je ovo pravi kurs za Vašu kompaniju!

 

Nivo: A2- C2  

Jedan kurs (nivo) obuhvata od 38 do 54 časa,  u zavisnosti od nivoa. (kontaktirajte nas ukoliko Vas zanima detaljan kurikulum i plan nastave)

Čas u našem online centru za učenje engleskog jezika uglavnom traje 50 minuta. Ipak, ukoliko Vaša kompanija zahteva drugačiji način rada, voljni smo da se adaptiramo prema Vašim potrebama.  

Trajanje kursa: najkraće 30 dana, najduže godinu dana (klijent određuje intenzitet nastave, te i trajanje kursa)

Broj polaznika u grupi: do 6

Cena celokupnog kursa po grupi: 114.000 RSD – 168.000 RSD[1]

U cenu je uključeno: inicijalno testiranje, časovi, materijali, komentari i povratne informacije posle svakog časa, video snimak svakog časa

Mesto održavanja kursa: online, u platformi po izboru (Zoom, Google Meet, Skype)

Opis kursa: Ovaj kurs je namenjen osobama koje žele da napreduju u svojoj karijeri, i kompanijama koje žele da olakšaju saradnju sa inostranim klijentima i osposobe svoje radnike za profesionalnu komunikaciju na engleskom jeziku. Celokupan kurs se odvija na engleskom jeziku, čime se podstiče brže učenje i usvajanje jezika, a polaznici napreduju mnogo brže nego što bi napredovali koristići se zastarelim metodama. Fokus je na razvijanju komunikacionih sposobnosti, te profesor ne drži predavanja, već vodi polaznike kroz čas i motiviše ih da se što više izražavaju samostalno kao i u komunikaciji sa drugim polaznicima. U toku svakog časa, polaznici savladavaju nove reči i jezičke jedinice u sklopu komunikacije. Gramatika se vežba na stvarnim primerima, kroz razgovor o temi aktuelnoj na datom času. Poslednji čas svake oblasti je čas na kome se analizira slučaj, radi se simulacija sastanka na kom polaznici sarađuju, rešavaju probleme, dolaze do zaključaka i rešenja zajedno. Imajući u vidu da naši klijenti nemaju vremena da rade domaće zadatke, ovaj kurs njih ne uključuje, a sav sadržaj i vežbe se obrađuju u toku časova. Ipak, ukoliko klijent zatraži dodatna vežbanja, ona se obezbeđuju bez dodatne naplate.

Nakon ovog kursa poslovnog engleskog jezika, polaznici mogu da polažu sertifikate za međunarodno priznate ispite, a mi kao partner sa British Council Serbia možemo da ih prijavimo i provedemo efikasno kroz ceo proces.

Pre početka kursa potrebno je uraditi testiranje polaznika kako bi se organizovali u adekvatne grupe i time postigla najbolja efikasnost u toku nastave.

Profesori:  Profesori koji drže nastavu su kvalifikovani profesori sa višegodišnjim iskustvom u radu sa pravnim licima širom sveta, poseduju internacionalno priznate sertifikate i jedini su u Srbiji sa sertifikatom za kreiranje i držanje kurseva poslovnog engleskog jezika engleskog za specifične svrhe, akreditovanim u SAD-u.

 

 


[1]. Izraženi iznos obuhvata ceo kurs za maksimalni broj od 6 polaznika. 

 

SPECIJALIZOVANI KURS ENGLESKOG JEZIKA

Želite da unapredite svoj biznis i bolje komunicirate sa klijentima, ili saradnicima iz inostranstva na engleskom jeziku, ali želite da učite SAMO ono što Vam je neophodno za komunikaciju u Vašoj oblasti rada? Bez brige, mi imamo baš ono što Vi želite.

Nivo

Ponuđene oblasti:

B1/B2 

(nivo nastave može se prilagoditi prema zahtevu klijenta)

Engleski za poslovnu korespodenciju, Engleski za međunarodnu trgovinu, Engleski za IT industriju, Engleski za razgovor za posao,  Engleski za oblast finansija, Engleski za elektroinženjere, Engleski za pravnike, Engleski za medicinske radnike, Engleski za rad u Call Centru, Engleski za Menadžere, Engleski za IT stručnjake

 

A2/B1 

(nivo nastave može se prilagoditi prema zahtevu klijenta)

Engleski za hotele, Engleski za kafiće i restorane, Engleski za kozmetičare i salone lepote

Ukupan broj časova: 20

Trajanje kursa: najkraće 8 dana, najduže 4 meseca (klijent određuje intenzitet nastave, te i trajanje kursa)

Broj polaznika u grupi: do 6

Cena celokupnog kursa po grupi: 70.000 RSD[1]

U cenu je uključeno: inicijalno testiranje, časovi, materijali, komentari i povratne informacije posle svakog časa, video snimak svakog časa

Mesto održavanja kursa: Online, u virtuelnoj učionici po Vašem izboru (Zoom, Webex, Google Meet, Skype)

Opis kursa: Ovi kursevi su namenjeni za specifične potrebe klijenta, i održavaju se tako da poboljšaju komunikacijske u specifičnoj oblasti rada. Celokupni kursevi se održavaju na engleskom jeziku i uče se vokabular, način izražavanja i jezičke jedinice u specifičnim situacijama sa kojima se polaznici susreću svakodnevno na radnom mestu. Na ovakvim kursevima ne uči se ništa što nije relevantno za napredak u karijeri u određenoj oblasti. Celokupan kurs se odvija na engleskom jeziku, čime se podstiče brže učenje i usvajanje jezika, a polaznici napreduju mnogo brže nego što bi napredovali koristići se zastarelim metodama. Fokus je na razvijanju komunikacionih sposobnosti, te profesor ne drži predavanja, već vodi polaznike kroz čas i motiviše ih da se što više izražavaju samostalno kao i u komunikaciji sa drugim polaznicima. U toku svakog časa, polaznici savladavaju nove reči i jezičke jedinice u sklopu komunikacije. Gramatika se vežba na stvarnim primerima, kroz razgovor o temi aktuelnoj na datom času.

Pre početka kursa potrebno je uraditi testiranje polaznika kako bi se organizovali u adekvatne grupe i time postigla najbolja efikasnost u toku nastave.

Profesori:  Profesori koji drže nastavu su kvalifikovani profesori sa višegodišnjim iskustvom u radu sa pravnim licima širom sveta, poseduju internacionalno priznate sertifikate i jedini su u Srbiji sa sertifikatom za kreiranje i držanje kurseva poslovnog engleskog jezika i engleskog za specifične svrhe, akreditovanim u SAD-u.


[1] Izraženi iznos obuhvata ceo kurs za maksimalni broj od 6 polaznika.

Kurs engleskog jezika posebno pripremljen za vas

Bolje znanje engleskog jezika bi Vam pomoglo u poslovanju, ali ne želite da pohađate kurseve koji su u ponudi? Želite da kurs bude pripremljem posebno za Vaše potrebe i prema Vašim željama? Mi smo tu da Vam takvu obuku omogućimo!

Ovakav kurs namenjen je da u potpunosti zadovolji specifične potrebe klijenta i klijent ima veliku ulogu u odabiru tematike, načina održavanja nastave i prelaženja gradiva, intenziteta nastave kao i broja časova. 
Mi predlažemo da celokupan kurs bude na engleskom jeziku, 
čime se podstiče brže učenje i usvajanje jezika, a polaznici napreduju mnogo brže nego što bi napredovali koristići se zastarelim metodama.  Takođe predlažemo da fokus bude  na razvijanju komunikacionih sposobnosti, te  da profesor ne drži predavanja, već vodi polaznike kroz čas i motiviše ih da se što više izražavaju samostalno kao i u komunikaciji sa drugim polaznicima. Ipak, odluka je u potpunosti na Vama. U komunikaciji sa Vama, mi ćemo kreirati kurs koji će Vam u potpunosti odgovarati i pomoći Vam da na najefikasniji način dostignete svoje ciljeve.

Oblasti na časovima: Vi birate u dogovoru sa profesorom

Ukupan broj časova: Vi birate 

Trajanje kursa: Vi birate

Broj polaznika u grupi: Vi birate

Cena celokupnog kursa po grupi: Zavisi od više faktora kao što su broj časova i mesto održavanja kursa. Cena po času Može biti od 3000 RSD do 5000 RSD. 

U cenu je uključeno: analiza potreba, inicijalno testiranje, časovi, materijali, komentari i povratne informacije posle svakog časa, video snimak svakog časa (ukoliko odaberete online nastavu)

Mesto održavanja kursa: online, u virtuelnoj učionici po Vašem izboru (Zoom, Skype, Google Meet).

 

 

Neke od firmi sa kojima smo do sada sarađivali:

ERK Inženjering

Biogest

E-com Scale

Poly-Verbund-Premix

Zeus Digital

Apricot Jam 

Agrodukat

Branka Jović
Branka Jović
Inženjer projektnog menadžmenta, Srbija
Opširnije
Jelena je izuzetno profesionalna, uvek nasmejana i spremna da motiviše i one koji nemaju često mogućnost za komunikaciju na engleskom jeziku. Pohađanje njenih kurseva je osveženje kako za engleski jezik tako i za motivaciju i želju za većim radom na sebi. Profesor bez konkurencije.
Jelena Kukoleča
Jelena Kukoleča
Web Developer, Holandija
Opširnije
Do škole JCR došla sam po preporuci. Pošto radim na inostranom tržištu, visok nivo poznavanja engleskog jezika mi je više nego potreban, a škola Jelene Ćirić Rapoš mi je pomogla da taj nivo i dostignem. Časovi su veoma kvalitetni, zanimljivi, interaktivni i prilagođeni Vašim potrebama i Vašim ciljevima. Ja bih ovu školu engleskog jezika preporučila svima koji želel da usavrše svoj engleski jezik uz fantastičnog predavača.
Valentina Macura
Valentina Macura
trgovac, Švedska
Opširnije
Moja iskrena preporuka Jelene C.R. Ima fenomenalne vestine prenošenja znanja, svaki čas je bio zanimljiv i drugaciji i najvažnije dogodio se vidni napredak mog engleskog jezika. Profesionalna, savesna i talentovani ekspert engleskog jezika i sigurna sam da ce svako ko sa njom bude radio podici svoje znanje na zavidan nivo.
Marija Mirić
Marija Mirić
Hemičar, Srbija
Opširnije
Iskrena preporuka za Jelenu C. R., koja je izuzetno strucna i profesonalna. Svaki cas je drugaciji i zanimljiv, nedoumice se vrlo brzo i lako razjasne i razrese. Buduci da se insistira na pravilnom izgovoru i intonaciji, smatram da je ovo najbolji nacin ucenja jezika. Zahvaljujuci prijatnoj atmosferi, pohadjanje casova je pravo uzivanje!
Ella Polak
Ella Polak
Management and Sales Assistant, Srbija
Opširnije
Na kursu poslovnog engleskog jezika u JCR English vidim napredak svojih veština na svakom času. Za mene je velika prednost u tome da je časove moguće imati bilo gde, i da su prilagodljivi mojim potrebama. Nekada nije lako, ali nikada nije dosadno. Bila sam na više kurseva engleskog jezika, ali mogu da kažem da sam ovim najviše zadovoljna, i preporučila bih JCR English svima koji žele da nauče poslovni engleski jezik i oslobode se u formalnoj komunikaciji sa klijentima i partnerima iz inostranstva.
Marija Milekić
Marija MilekićSuvlasnik kompanije, Srbija
Opširnije
JCR English je online centar za učenje engleskog jezika gde ja učim poslovni engleski. Rado sam preporučila svojim dobrim prijateljicama da se upišu na nastavu, što su i uradile posle probnog časa. Zadovoljna sam kursom, i kada završim ovaj na kom sam trenutno, želim da nastavim da napredujem. Pored sticanja znanja, veština i samopouzdanja u komunikaciji na engleskom, uživam u vremenu provedenom na času jer je atmosfera uvek opuštena, vedra, a časovi zanimljivi.
Milica Kezović
Milica Kezović
Ekonomista, Srbija
Opširnije
Iskrena preporuka za JCR English online kurseve i profesorku Jelenu. Kurs poslovnog engleskog je lepo osmišljen, časovi su zanimljivi. Pored učenja jezika, učimo i poslovni bonton i lepo ponašanje u određenim poslovnim situacijama. Profesorka Jelena je dosta posvećena i detaljna. Zna kako da se posveti svakom pojedincu, dobar je pedagog i lepo prenosi znanje. Dobra stvar je i besplatan probni čas na kome možete videti da li vam ovakav način nastave odgovara. Prednost ovog vida nastave je to što imate video koji možete da preslušate i ne gubite vreme na prevoz.
Milica Mašić
Milica Mašić
Menadžer za kontrolu kvaliteta, Srbija
Opširnije
Topla preporuka za kurs poslovnog engleskog. Pored učenja engleskog jezika učimo kako da se ponašamo u svakodnevnim situacijama na poslu. Na časovima je odlična atmosfera. Nastavnica Jelena je veoma profesionalna i prijatna, trudi se da se svima jednako posveti i tačno zna gde svakom od nas treba više pažnje posvetiti. Stalo joj je do napretka svakog pojedinca. Odlična stvar je što za svaki čas imamo snimak i tako sami možemo da ponovimo gradivo i da pratimo svoj napredak.
Franciška Drobnjik
Franciška Drobnjik
Menadžer ugostiteljskog objekta, Srbija
Opširnije
Moja iskrena preporuka za stvarno savrsenog i predavača, koja odlicno prenosi znanje engleskog jezika. Vrlo dobro motivira ucenike i trudi se da vam bude sto pristupacnija oko bilo kojih nejasnoca i da bi sto bolje savladali gradivo. Prezadovoljna sam ❤️👍
Marija Stojanović
Marija Stojanović
Ekonomista, Srbija
Opširnije
Draga Jelena, Ovim putem ću prvo izraziti zahvalnost za sav trud kojim doprinosiš da nam je učenje sa tobom fenomenalno. Test kviz koji si napravila mi se jako dopao, prvenstveno što materijal na video časovima je kratak, koncizan ali najbitnije sve je obuhvaćeno. Takođe postavljeni zadaci su jasni i već pri prvom pregledu možeš i sam sebe da oceniš sa znanjem, a najbolje je što možes i nakon urađenog testa da sebe i iskontrolišeš. Preporučila bih svakako svima koji žele da napreduju, a i kao i zabavu u kojoj možeš da se opustiš, a uz to i naučiš. Ukoliko imate strah od nepoznatog tu je tim iz JCR English koji ce Vam pomoći da ga savladate. Sve najbolje Vam želim u narednim angažovanjima i prenošenju znanja svim polaznicima. Veliki pozdrav!
Ana Vrenčev
Ana Vrenčev
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Sve je lepo objašnjeno, meni je čak i prijatan tvoj glas sto mi je jako i bitno pošto te slušam. I ovo stvarno mnogo znači ljudima koji bih hteli ubrzano da nauče neke osnove engleskog jezika. Sve u svemu… Samo pozitivni komentari…
Milena Marković
Milena Marković
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Video kurs engleskog jezika za početnike mi odgovara, odličan je, informativan… Dobro objašnjavate, lako se može razumeti, za početnike je sasvim u redu, zamerki za sada nemam.
Milica Lazović
Milica Lazović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Engleski sam učila kroz školovanje, ali uvek sam imala osećaj da mi gramatika nije dovoljno dobra, a vokabular nije dovoljno bogat. Kroz video kurs engleskog jezika za početnike podsetila sam se onog što sam znala, i naučila neka nova znanja potrebna za svakodnevnu komunikaciju. Sada mogu sa više samopouzdanja da učestvujem u konverzaciji na engleskom jeziku.
Branka Jović
Branka Jović
za video kurs engleskog jezika za početnike
Opširnije
Nisam početnik, ali na ovom kursu sam se podsetila nekih gramatičkih struktura i reči koje sam zaboravila. Ovaj video kurs engleskog jezika koristim kao dopunu konverzacionom kursu poslovnog engleskog jezika, i zadovoljna sam, pogotovu što je sve objašnjeno na način koji svako može da razume.
Nataša Koljenšić
Nataša Koljenšić
Softverski inženjer, Srbija
Opširnije
Do sada sam pohađala bar deset kurseva engleskog jezika u periodu od preko 30 godina. Utisci sa ovog poslednjeg su izuzetni , najbolji do sada . Svakom preporučujem ovaj kurs i JCR školu engleskog jezika.
Prethodna
Sledeći

Pogledajte još recenzija na Google-u,  Facebook-u ili našem Instagram profilu. 

Praznično poklanjanje se nastavlja!

Poklon video kurs

Creative Vocabulary Acquisition (Kreativno usvajanje vokabulara)

Uz svaki kupljen video kurs na B1 ili B2 nivou u toku Januara.