Podignite svoj biznis na viši nivo uz našu pomoć!

Kurs poslovnog engleskog jezika

Želite li da savladate sve oblasti poslovne komunikacije na engleskom jeziku u pisanom i govornom obliku? Želite li da značajno podignete svoju produktivnost i efikasnost u komunikaciji sa inostranim saradnicima, klijentima, kolegama i zaposlenima? Onda je ovo pravi kurs za Vas!

 

Nivo: A2- C2  

Jedan kurs (nivo) obuhvata 11 oblasti. Svaka oblast obuhvata 4 časa od 50 minuta. Tematske celine zavise od nivoa na kom se nastava održava (kontaktirajte nas ukoliko Vas zanima detaljan kurikulum i plan nastave)

Ukupan broj časova: 44

Trajanje kursa: najkraće 30 dana, najduže godinu dana (klijent određuje intenzitet nastave, te i trajanje kursa)

Broj polaznika u grupi: do 6

Cena celokupnog kursa po grupi: 2,700 EUR[1]

U cenu je uključeno: inicijalno testiranje, časovi, materijali, komentari i povratne informacije posle svakog časa, video snimak svakog časa

Mesto održavanja kursa: online, u virtuelnoj učionici NEWROW[2]

Opis kursa: Ovaj kurs je namenjen osobama koje žele da napreduju u svojoj karijeri, i kompanijama koje žele da olakšaju saradnju sa inostranim klijentima i osposobe svoje radnike za profesionalnu komunikaciju na engleskom jeziku. Celokupan kurs se odvija na engleskom jeziku, čime se podstiče brže učenje i usvajanje jezika, a polaznici napreduju mnogo brže nego što bi napredovali koristići se zastarelim metodama. Fokus je na razvijanju komunikacionih sposobnosti, te profesor ne drži predavanja, već vodi polaznike kroz čas i motiviše ih da se što više izražavaju samostalno kao i u komunikaciji sa drugim polaznicima. U toku svakog časa, polaznici savladavaju nove reči i jezičke jedinice u sklopu komunikacije. Gramatika se vežba na stvarnim primerima, kroz razgovor o temi aktuelnoj na datom času. Poslednji čas svake oblasti je čas na kome se analizira slučaj, radi se simulacija sastanka na kom polaznici sarađuju, rešavaju probleme, dolaze do zaključaka i rešenja zajedno. Imajući u vidu da naši klijenti nemaju vremena da rade domaće zadatke, ovaj kurs njih ne uključuje, a sav sadržaj i vežbe se obrađuju u toku časova. Ipak, ukoliko klijent zatraži dodatna vežbanja, ona se obezbeđuju bez dodatne naplate.

Pre početka kursa potrebno je uraditi testiranje polaznika kako bi se organizovali u adekvatne grupe i time postigla najbolja efikasnost u toku nastave.

Profesori:  Profesori koji drže nastavu su kvalifikovani profesori sa višegodišnjim iskustvom u radu sa pravnim licima širom sveta, poseduju internacionalno priznate sertifikate i jedini su u Srbiji sa sertifikatom za kreiranje i držanje kurseva poslovnog engleskog jezika engleskog za specifične svrhe, akreditovanim u SAD-u.

 

 


[1] Cena izražena u Eurima može da se plati odjednom ili u ratama u dinarskoj protivvrednosti na dan plaćanja. Izraženi iznos obuhvata ceo kurs za maksimalni broj od 6 polaznika.

[2] Newrow je viruelna učionica u kojoj je podržano deljenje različitih vrsta dokumenata. Njoj se može pristupiti putem interneta, korišćenjem tableta ili računara (alternativno i putem pametnog telefona). Više o samoj učionici možete pogledati na video snimku: https://youtu.be/ShLDQd9k-kw

poslovni engleski
specijalizovani kurs engleskog

SPECIJALIZOVANI KURS ENGLESKOG JEZIKA

Želite da unapredite svoj biznis i bolje komunicirate sa klijentima, ili saradnicima iz inostranstva na engleskom jeziku, ali želite da učite SAMO ono što Vam je neophodno za komunikaciju u Vašoj oblasti rada? Bez brige, mi imamo baš ono što Vi želite.

 

Nivo

Ponuđene oblasti:

B1/B2 

(nivo nastave može se prilagoditi prema zahtevu klijenta)

Engleski za poslovnu korespodenciju, Engleski za međunarodnu trgovinu, Engleski za IT industriju, Engleski za razgovor za posao,  Engleski za oblast finansija, Engleski za elektroinženjere, Engleski za pravnike, Engleski za medicinske radnike, Engleski za rad u Call Centru, Engleski za Menadžere, Engleski za IT stručnjake

 

A2/B1 

(nivo nastave može se prilagoditi prema zahtevu klijenta)

Engleski za hotele, Engleski za kafiće i restorane, Engleski za kozmetičare i salone lepote

Ukupan broj časova: 20

Trajanje kursa: najkraće 8 dana, najduže 4 meseca (klijent određuje intenzitet nastave, te i trajanje kursa)

Broj polaznika u grupi: do 6

Cena celokupnog kursa po grupi: 1300 EUR[1]

U cenu je uključeno: inicijalno testiranje, časovi, materijali, komentari i povratne informacije posle svakog časa, video snimak svakog časa

Mesto održavanja kursa: online, u virtuelnoj učionici NEWROW[2]

Opis kursa: Ovi kursevi su namenjeni za specifične potrebe klijenta, i održavaju se tako da poboljšaju komunikacijske u specifičnoj oblasti rada. Celokupni kursevi se održavaju na engleskom jeziku i uče se vokabular, način izražavanja i jezičke jedinice u specifičnim situacijama sa kojima se polaznici susreću svakodnevno na radnom mestu. Na ovakvim kursevima ne uči se ništa što nije relevantno za napredak u karijeri u određenoj oblasti. Celokupan kurs se odvija na engleskom jeziku, čime se podstiče brže učenje i usvajanje jezika, a polaznici napreduju mnogo brže nego što bi napredovali koristići se zastarelim metodama. Fokus je na razvijanju komunikacionih sposobnosti, te profesor ne drži predavanja, već vodi polaznike kroz čas i motiviše ih da se što više izražavaju samostalno kao i u komunikaciji sa drugim polaznicima. U toku svakog časa, polaznici savladavaju nove reči i jezičke jedinice u sklopu komunikacije. Gramatika se vežba na stvarnim primerima, kroz razgovor o temi aktuelnoj na datom času.

Pre početka kursa potrebno je uraditi testiranje polaznika kako bi se organizovali u adekvatne grupe i time postigla najbolja efikasnost u toku nastave.

Profesori:  Profesori koji drže nastavu su kvalifikovani profesori sa višegodišnjim iskustvom u radu sa pravnim licima širom sveta, poseduju internacionalno priznate sertifikate i jedini su u Srbiji sa sertifikatom za kreiranje i držanje kurseva poslovnog engleskog jezika i engleskog za specifične svrhe, akreditovanim u SAD-u.

 


[1] Cena izražena u Eurima može da se plati odjednom ili u ratama u dinarskoj protivvrednosti na dan plaćanja. Izraženi iznos obuhvata ceo kurs za maksimalni broj od 6 polaznika.

[2] Newrow je viruelna učionica u kojoj je podržano deljenje različitih vrsta dokumenata. Njoj se može pristupiti putem interneta, korišćenjem tableta ili računara (alternativno i putem pametnog telefona). Više o samoj učionici možete pogledati na video snimku: https://youtu.be/ShLDQd9k-kw

Kurs engleskog jezika posebno pripremljen za vas

Bolje znanje engleskog jezika bi Vam pomoglo u poslovanju, ali ne želite da pohađate kurseve koji su u ponudi? Želite da kurs bude pripremljem posebno za Vaše potrebe i prema Vašim željama? Mi smo tu da Vam takvu obuku omogućimo!

Ovakav kurs namenjen je da u potpunosti zadovolji specifične potrebe klijenta i klijent ima veliku ulogu u odabiru tematike, načina održavanja nastave i prelaženja gradiva, intenziteta nastave kao i broja časova. 
Mi predlažemo da celokupan kurs bude na engleskom jeziku, 
čime se podstiče brže učenje i usvajanje jezika, a polaznici napreduju mnogo brže nego što bi napredovali koristići se zastarelim metodama.  Takođe predlažemo da fokus bude  na razvijanju komunikacionih sposobnosti, te  da profesor ne drži predavanja, već vodi polaznike kroz čas i motiviše ih da se što više izražavaju samostalno kao i u komunikaciji sa drugim polaznicima. Ipak, odluka je u potpunosti na Vama. U komunikaciji sa Vama, mi ćemo kreirati kurs koji će Vam u potpunosti odgovarati i pomoći Vam da na najefikasniji način dostignete svoje ciljeve.

Oblasti na časovima: Vi birate u dogovoru sa profesorom

Ukupan broj časova: Vi birate 

Trajanje kursa: Vi birate

Broj polaznika u grupi: Vi birate

Cena celokupnog kursa po grupi: Dogovor, zavisi od broja polaznika po grupi, broja časova, i mesta održavanja kursa, itd.

U cenu je uključeno: analiza potreba, inicijalno testiranje, časovi, materijali, komentari i povratne informacije posle svakog časa, video snimak svakog časa (ukoliko odaberete online nastavu)

Mesto održavanja kursa: online, u virtuelnoj učionici NEWROW[1],drugoj platformi po Vašem izboru, ili na mestu koje Vi odaberete.

 

 

[1] Newrow je viruelna učionica u kojoj je podržano deljenje različitih vrsta dokumenata. Njoj se može pristupiti putem interneta, korišćenjem tableta ili računara (alternativno i putem pametnog telefona). Više o samoj učionici možete pogledati na video snimku: https://youtu.be/ShLDQd9k-kw

 


Pridružite se desetinama kompanija i preduzetnika koji su povećali svoju produktivnost, efikasnost i profit, kao i poboljšali reputaciju uz našu pomoć! Probni čas je besplatan!
Do sada sam pohađala bar deset kurseva engleskog jezika u periodu od preko 30 godina. Utisci sa ovog poslednjeg su izuzetni, najbolji do sada. Svakom preporučujem ovaj kurs i JCR školu engleskog jezika.
Nataša Koljenšić
Softverski inženjer

Radno vreme

Ponedeljak - Petak : 7:00-21:00

Subota - 6:00 -18:00
(Radno vreme se može prilagoditi Vašim potrebama)

Lokacija: Po želji

Sva nastava se održava u virtuelnoj učionici, te joj možete pristupiti sa bilo kog mesta, pod uslovom da imate pametan uređaj (telefon, tablet, računar), mikrofon i slušalice, i internet konekciju.

Kontaktirajte nas

Telefon: 066 5329588
Email: office@jcrenglish.com
Instagram: jcrenglish.kursevi